Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento film poodkrývá tajemství roztroušená po New York City, od střešních bytů na Páté avenue až po temná zákoutí Queens. Podezřelé motivy a očekávání jsou postaveny na hlavu, když nic není takové, jak se na první pohled zdá. (Apple TV+)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (77)

Marze 

všechny recenze uživatele

Psychologicka pohadka z mestskeho prostredi. Pomaly chod, trocha podezirani. Ke klasice zanru to ma daleko, ale je to dost chytry film se zvraty. V kategorii mirne zabavny zabijec casu. Lze ho sledovat s prateli, rodinou nebo sam se ztlumenym svetlem a druhy den si v hlave uvedomite, jak to do sebe zapada. Ve tretim dejstvi drama prekrocilo hranici uveritelnosti. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Zjistil jsem, že SHARPER by mě mnohem víc bavil jako psychologický thriller ve stylu Woody Allena. Film mění žánr v klasické "money-gangster" drama, které končí tak, jako končí všechny filmy tohoto žánru. Kdo viděl pár filmů o podvodnících, může si tenhle nechat ujít, protože s ničím novým nepřichází. První polovina filmu velmi dobrá. ()

Reklama

MiniMinion 

všechny recenze uživatele

Sharper je solidně vyrobené drama z prostředí boháčů a podvodníků se zajímavou strukturou příběhu, která vylepšuje jinak obyčejná témata. Ke konci snímek lehce ztrácí dech, ovšem ne natolik, aby tím byl divácký požitek zkažen. Co ztratí na finále, nažene film na technických aspektech - kamera, výprava i hudba navozují stoprocentně fungující neo-noirovou atmosféru. 70%. Více zde. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Drama o pár šmejdech, co obírají hejly. Dobrá kamera a i kostra příběhu byla dobrá. Asi tak polovina záběrů je však bohužel zbytečná a druhá polovina jde tempem, které je tak 5-10x pomalejší než tempo normální. Táhlo se to šnečím tempem, protahovalo, nudilo, z kraje brutálně, uprostřed pořád dost a na konci vlastně taky. Furt jsem jen poskakoval dopředu v naději, že se konečně někam posuneme... A taky si myslím, že babičky by měly hrát babičky a nesnažit se ze sebě dělat někoho o generaci či více mladšího. (26%) ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Hooodně dobré! Uvažoval jsem nad plným hodnocením, ale uvidím a dám tomu den, jak se mi to, co jsem teď viděl rozleží v hlavě. Ojeb na druhou, na třetí, na čtvrtou, atd. Tolik ojebů bylo ve filmu, že jsem se chvílemi i ztrácel a už nevěděl, kdo co hraje :)) Nenápadný film, který rozhodně zaujme hravosti podfuků. Doporučuji! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Speváčkou na párty scéne je držiteľka ceny Grammy Samara Joy. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v New Yorku (New York, USA), v mestskej štvrti Long Island City, od 13. septembra 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama