Reklama

Reklama

Makléři z Orange County

(pořad)
  • USA Selling the OC
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Velká ega a úžasné vily na pobřeží? Realitka expanduje do kalifornského okresu Orange County, kde pro ni začíná pracovat úplně nový tým makléřů. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

Martinka888 

všechny recenze uživatele

Miluju Selling Sunset, ale tato verze za mě ne. Možná měly vypustit z názvu Selling, protože o tom to fakt nebylo. Ani protagonisté mi nebyli příliš sympatičtí, kluci byli v pohodě (Gio vážně není gay??), ale vzhledem k tomu, že nezajišťovali příliš drama, byli spíš vedlejšími postavami a dámy jsem si tedy zvlášť neoblíbila. Nějaké drama mezi realiťáky je občas ok, ale ocenila bych víc záběrů z realit, prohlídky, prodeje.. Prostě aby to bylo trochu víc vyvážené a ne pouze pubertální hádky žen naplněných botoxem. ()

Lucka07

všechny recenze uživatele

Amerika je země neomezených možností…. Což tahle reality show opravdu dokazuje. Je pro mě zarážející, že matky, co rodily v 17 letech a žily v chudých poměrech, dokáží najednou prodávat domy v hodnotě několika milionu dolarů. Navíc, když se během soustavných malicherných konfliktů projevují,  jako by neuměly do 100 napočítat. Těšila jsem se na ukázky realit z jiné části světa. Místo toho sleduji slet vytuněných slepic, jejichž diskuze jsou na úrovni holčičích hádek na základní škole. Trochu jsem vkládala naděje do mužské části realiťáků… to jsem se velice zklamala. S nimi ty pomluvy a dramata nabírají ještě větších rozměrů. ()

Reklama

Galerie (39)

Reklama

Reklama