Reklama

Reklama

Mortal Kombat Legends: Snow Blind

Trailer

Zatímco Kano a Černý drak ničí zmatek po celém světě, mladý slepý válečník jménem Kenshi se bude muset povznést nad svá vlastní omezení a postavit se hrozící hrozbě Outworldu. Rozdrcený hrdina musí překonat slepotu způsobenou bitvou a zdánlivě nepřekonatelné šance, aby zachránil svou vesnici a nakonec i celý Earthrealm. (HanzoBureshi)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Mortal Kombat Legends 3” začínají (odhadem) 30-40 let za #2. Sub-Zero je dědula a Kano tak nějak víc kyborg než si pamatuju. No… a vytržené páteře jsem se dočkal už po dvou (ano DVOU) minutách. Tedy rozjezd na plné obrátky. Atmosféra funguje naprosto fantasticky a nutno říct - je to lepší než minule. Rozhodně nejlepší z dosavadní trilogie. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Třetí pokračování animované série Mortal Kombat a je to opět výživný MASAKR plný Fatalit a šťavnatého Gore. Milovníci násilí všeho druhu okamžitě zbystřit. První díl Scorpion´s Revenge je sice nepřekonaný, ale i tohle je velmi působivá záležitost s animací, která mi nevadí tolik jak například u japonského anime. Máme tu bojovníka Kenshiho, který příjde o zrak, ale vezme si jej pod křídla Sub- zero, který mu dá řádný tréning, aby se mohl pomstít Černému Draku a Kanovi, který tu hraje ultimatního hajzla. Největším plusem je samozřejmě samotná akce. Je jí hodně, je šíleně brutální, některé fatality berou dech a kreativnost nezná hranic, krev stříká v hektolitrech a já nemůžu být neštastný   Film rychle uteče i díky krátké stopáži, občas se dá zasmát i nad vtipnými hlášky a je to zkrátka fajn brutální zábava. 8/10, ()

Reklama

Israha 

všechny recenze uživatele

Zatím nejlepší položka ze série "Mortal Kombat Legends", především díky netradičnímu western/postapo prostředí a komornějšímu příběhu, kde tentokrát nejde o turnaj a záchranu světů, takže divák na těch necelých 80 minutách čisté stopáže nemá pocit uspěchanosti vyprávění a nedořečenosti některých dějových linií. Jinak to originalitou až tak moc neoplývá (tedy pokud jste někdy viděli aspoň jeden akčňák o starém mistru bojových umění, který zenovými postupy trénuje mladého zbrkloně) a animace má taktéž rezervy, ale zmíněné atraktivní prostředí a opravdu výživná míra soubojů, násilí a gore (protože o tom je Mortal Kombat jako franšíza primárně, co si budeme nalhávat) to vynahradí. Spíš tak 4,5/5, ale zaokrouhlím nahoru za pár bezmála horrorových prvků a epesního cyborg-Kana, který mě jako ústřední záporák prostě bavil od začátku do konce. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Animácia trochu poklesla oproti prvej a druhej časti resp. prvého a druhého samostatného filmu, ale... ALE tá gulervúca akcia, neskutočné brutálne fighty, multihektolitry krvi, tak to fakt že v rámci animovaného alebo hraného filmu nemá obdoby. Sem s ďalším filmom, ale bolo by fajn, keby aj naviazali napr. na prvý film, alebo druhý, len samostatné príbehy sú fajn, ale previazaný príbeh by dokázal ešte viac vtiahnuť a samozrejme navnadiť na pokračovanie. ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Ty 3 tomu ještě dám, ale je to z trilogie nejslabší Mortal Kombat. Snow Blind je jako kdyby Mad Max potkal Logana. Krve tu je HODNĚ, ale vůbec nemá nějaký wow efekt, po půl hodině jsem jí už nevnímal a jen čekal kam se příběh bude dál ubírat. I když to je Mortal Kombat, jakoby totiž vůbec nebyl. Souboje tu jsou málo, nejsou tak vyšperkovaný jako v předchozích dílech a známé postavy tu sice jsou, ale buď jsou dalece pod svými možnostmi (Sub-Zero), moc mladí (Kenshi), nebo nemají téměř žádný prostor (Scorpion, Erron Black, Shang Tsung). Snad jen Kano tu je za totálního OP bojovníka. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Kronika (majitelka hodin času), jejíž lebku použije na konci Kano, aby odmeknul přístup k hodinám času, je hlavní zápornou postavou hry „Mortal Kombat 11“. (Lorge)

Reklama

Reklama