Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muž, považovaný za bezohledného a tajemného vraha (Wesley Snipes) je na útěku před zákonem a snaží se zjistit, díky komu byl obviněn ze dvou vražd, spáchaných v New Yorku. nemá však mnoho času... zkušený šerif Sam Gerard (Tommy Lee Jones) a jeho muži jsou mu na stopě. Nelítostné pronásledování začíná... (Warner Home Video CZ)

Recenze (268)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Při jedné banální automobilové nehodě je zraněn Mark Roberts (Wesley Snipes). V nemocnici se ale zjistí, že Mark vystupuje pod falešnou identitou, a patrně jde o dvojnásobného vraha z jednoho nevyřešeného případu z New Yorku. Při jeho převozu (přeletu) do vězení ale dojde k havárii, a Markovi se podaří uprchnout. To ale nemůže nechat šéf týmu US Marshalls, Samuel Gerard (Tommy Lee Jones) jen tak, a vydává se na dlouhé pronásledování. Ale během akce se začínají objevovat nové souvislosti, které ukazují, že pachatelem mohl být i někdo jiný ... Po fenomenálním úspěchu Uprchlíka se Tommy Lee Jones rozhodl vstoupit do stejné řeky znovu, jen s jiným "Uprchlíkem". Harrisona Forda vyměnil za Wesleyho Snipes, a jedeme dál - je ale pravda, že Šerifové jsou mnohem akčnější a spletitější, nicméně i tak jakoby svému bráškovi z oka vypadli. Tommy Lee Jones jako hlavni polda je skvělej a Wesley Snipes mu taky odstudu nedělá. Fajn kousek, pokud máte chuť na příjemnou akčňárnu... ()

Derek 

všechny recenze uživatele

dnes uz viac menej zabudnute pokracovanie skveleho "Uprchlika" ktory vystrelil Tommy Lee Jonesa a jeho postavu serifa Gerarda az k oskarovym vavrinom. US Marshals tento raz proti nemu stavia dalsieho nevinneho odsudenca Wesleyho Snipesa (skoda ze je ho vo filme dost malo) ktoremu sa podari utiect v najlepsej akcnej scene filmu. zvysok uz tak dobru akciu neprinasa i ked sa na to dobre pozera (goldsmith a bartowiak su zarukou slusneho standardu) je to viac menej predvidatelna nuda... ()

Reklama

panMartin 

všechny recenze uživatele

Vůbec nevím, proč mají Šerifové tak nízké hodnocení. Podle mě celkem vydařený akční thriller, který nezklame, co má hlavu a patu a hlavně překvapivé zvraty v ději. Tommy Lee Jones nezklamal, opět hrál charismatickýho nezničitelného policejního tvrďáka. Tyhle role na něj prostě sedí jako ulité. Robert Downey v roli křiváka, kterou zvládl výborně. Okořeněno o Snipese. Rozhodně doporučuji. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

"Dobře a kterej z vás je tady nejšerednější venkovskej buran?" S Uprchlíkem netřeba srovnávat. Dějová linka se liší. Jediné co zůstává je T.L.Jones, který je perfektní jako vždy. Stejně tak Snipes, který za ním ničím nezaostává. Perfektní kamera a hudba jsou příjemným překvapením. Pravdou je, že akce je pramálo (díky tomu hodnocení "jen" 80%) ač je každá akční scéna nasnímaná úchvatnou kamerou a dotažená do precizního detailu. ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Diváci, ktorým sa páčil Utečenec očakávali, že v Šerifoch sa dočkajú pokračovania. Dočkali sa však remaku minimálne o jeden stupeň horšieho. A nebolo to iba následkom rozdielu medzi Harrisonom Fordom a Wesley Snipesom. Vykrádanie seba samého je zlozvyk, ktorý bohužiaľ nie je zriedkavým javom. Preto aj situácie a hlášky, ktoré boli úspešné v Utečencovi, vyvolávajú v Šerifoch iba rozpaky. Ak ponechanými tromi hviezdičkami signalizujem, že ide o pozerateľný film, musím dodať, že iba raz. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • Cintorín v New Yorku, kde sa natáčalo niekoľko scén a o ktorom Gerard (Tommy Lee Jones) hovorí ako o cintoríne „Queens Hill“, je v skutočnosti „český“ cintorín v Chicagu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama