Reklama

Reklama

Haunt

Trailer

Obsahy(1)

Evan (Harrison Gilbertson) je introvertný teenager, ktorý sa spoločne so svojimi rodičmi presťahuje do nového domu s temnou minulosťou. Spozná sa s krásnou susedkou Samanthou (Liana Liberato) a začne to medzi nimi iskriť. Spoločne začnú objavovať záhady nového domu a nevedomky sa dostanú do veľkého nebezpečenstva. (kubqo)

Videa (2)

Trailer

Recenze (51)

juta 

všechny recenze uživatele

EVP komunikace s mrtvými byla rozhodně dobrá volba. Bylo znát, že Mac Carter jako režisér toho nemá hodně za sebou, ale cením jeho snahy udělat alespoň z části slušnej duchařskej horor. Sice lidé/duchové chodící v záběru z jedné strany na druhou nikoho nemůžou vyděsit, ale dalo se tu tak 2x leknout a atmosféra byla vytvořena také velmi dobře. Ústřední dvojice je také tahounem a tajemství prokletého domu stojí za to, i když převratné také není, prostě je to povedený horor, který vyčnívá z řad průměrných. Jen tak dál Cartere. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Teenagerský haunted house horor s bežným príbehom rodinky, ktorá sa nasťahuje do domu v ktorom sa deje niečo nadprirodzené. Synáčik sa teda spojí so susedou od vedľa a rozhodnú sa tieto bu-bu-bu tajomstvá minulosti odhaliť. Vcelku pohodový, nenápadný hororík, ktorý síce nepozbiera body za originalitu, no čo môže, to snaživo vyvažuje slušným spracovaním, obstojnými hercami a mrazivou atmosférou. ()

Reklama

Radka_86 

všechny recenze uživatele

Asi budu jedna z mála, ale mě to bavilo. U mě to fungovalo, film měl vcelku velký potenciál a nečekaně dobře využitý. Snad bych i přemýšlela o plném počtu kdyby mě nezklamal jediný detail - průhlednost. Prostě už od půlky filmu mi byla jasná celá poenta. Škoda protože jinak jsem si tuhle leč spíš teenagerovskou záležitost užila. 75% ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Klasický Haunted House, který nenabízí nic nového a ano, vše tady už bylo. Atmosféra v tomto snímku je mizivá, což je škoda, jelikož nějaký potenciál to určitě mělo. Lekačky taky nijak zvlášť působivé, takže moc nefungují. Stejně se ale držím na třech, jelikož jsem se nenudil, jako u většiny duchařin, zaujal mě příběh, také casting a herecké výkony. Díru do světa to neudělá, ale jsou mnohem horší snímky. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Haunt“ je neinovativní horor, který se jednoduše snaží těžit z toho, že je zde poptávka po duchařských hororech, anebo to tak alespoň vypadá. Nejedná se však o film, který by navázal na tradici snímku jako „Sinister“, „Mama“ nebo „V zajetí démonů“. Prostě se připravte na to, že vám bude naservírován příběh, kde se snaží tvůrci o nějakou větší hloubku postav, ale atmosféru v „Haunt“ prostě ukočírovat nedokázali. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel v Salt Lake City v Utahu. (rafix)

Reklama

Reklama