Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ctižádostivý umělec Jabari lavíruje mezi úspěchem a láskou. Přestěhoval se totiž do vysněného bytu na Manhattanu, kde mu do oka padla holka odvedle. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

NorseSword24 

všechny recenze uživatele

Krásny film s krásnym dejom a krás... peknou animáciou. Jednoduchý ale super príbeh o láske. Ja romantické filmy fakt nemusím lebo už teraz vám viem povedať ako to skončí. A tento film nie je výnimka. Vedel som ako to skončí, ale, proste si ma to chytilo viac. Neviem povedať presne čím lebo je tu viac vecí čo sa mi ľúbili. Či už ta animácia, postavy, estetika, hudba ktorej žáner fakt nemusím ale album pre tento film sa mi neskutočne ľúbi. A to už je čo povedať keď sa mne zaľúbi moderná rapová hudba. A tiež scény kedy nás film dá do "kozmického" stavu, kde ta hudba tiež dosť udiera... no bomba! Jedine čo mi vadí je úpadok v 3/4 filmu, kedy sa dej dostane do stavu "na dne". Tam upadlo tempo čo je pochopiteľné ale mne to proste nejak vadilo. Ale inak jeden z najlepších filmov roku 2022 a keby ho mám charakterizovať tak len poviem... Krásny ()

Filmfactorem 

všechny recenze uživatele

Mladí lidé se snaží vypořádat s prací, láskou, se sebou samými a najít cestu ke svému štěstí. Jsou tu sympatické, realistické hlavní 2 postavy, které mezi sebou mají velice přirozenou romanci. Celé v krásné animaci, byť někomu možná bude vadit mírná sekanost, každopádně tvůrci dobře využívají toho, že je film animovaný. K tomu soundtrack, který opravdu sedí. Kdyby byl o něco inovativnější, přihodil bych i pátou hvězdu, ale takhle to jsou solidní 4 a jeden z nejlepších romantických filmů z posledních let, co jsem viděl. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Kid Cudi si k novému albu nadělil vizuálně skvělý ovšem příběhové ne úplně strhující romantický devadesátiminutový videoklip. Jeho hudba sem skvěle zapadá a i když bych jí normálně úplně minul, díky tomuto bych se nebránil tomu si jeho album poslechnout. Jeden z těch případů, kdy forma jednoznačně válcuje obsah...70% ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele

Čistě autorský projekt Scotta Mescudiho [známého pod svým uměleckým pseudonymem Kid Cudi] k jeho novému hudebnímu albu, koncipovaný jako klasická romance s famózním animačním stylem alá Spider-Verse. Chybí tomu výraznější energie, nějaká koherentní vize, a nekonvenční forma je zde nadřazena relativně konvenčnímu/monotónnímu obsahu, ale ono to vůbec nevadí, protože i tak jde o víc než zajímavý artový zpestření. ()

Vidly10 

všechny recenze uživatele

Pěkný příběh o romantickém vztahu dvou umělců, kteří si k sobě našli cestu přes zeď a skvělý burger. Ačkoliv mám osobní problém s animací, která se inspirovala u mé nejoblíbenější, je film vizuálně poutavý a pěkně doprovázeni hudbou. Je zajímavé si všímat i detailů (STUSH!), které se ukazují na pozadí skrz celou stopáž filmu a pěkně doplňují příběh. Je zde i vidět zkreslený pohled na svět, který je podpořen kouření mariuhany a celkově užíváním drog, což doplňuje prokreslení postav i příběhu. Super romanťárna, kterou můžu jedině doporučit. 8/10 ()

Galerie (163)

Reklama

Reklama