Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Flynne a Wilf se dozvídají o Aelitiných vazbách na neoprimitivy, kteří chtějí zničit Londýn, jak ho známe. V Londýně se objevuje inspektorka Lowbeer a dožaduje se setkání s Flynne, Burtonem a Connerem. (Prime Video)

Recenze (9)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Rozvláčnější děj ve futuristických kulisách v mých očích pokračuje. Trocha té trpělivosti je pořád potřeba, prostě probrat se strukturou několika vrstev reality není jen tak. Mimochodem z práce legendárního sci-fi autora Williama Gibsona čerpaly mnohé významné filmy, s Matrixem v čele. Na můj vkus už bylo až nesmyslně moc času promrháno prázdnými dialogy, takže zatímco tvůrci vsadili a diváci zřejmě ocenili pohled na neutěšenou budoucnost, mě mnohem víc bavila současnost a ukotvení postav v ní. Třeba takové dění u Corbella Picketta doma je poměrně dost fajn. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak sa vraciame späť k naťahovaniu dialógov, pričom tentokrát ani nemajú žiadnu výraznejšiu pointu, ale aspoň raz nás čaká súboj, doslova na nože. Pribúda jedna zaujímavá, pomerne komická postava v podobe vyšetrovateľky/vyšetrovateľa, ktorá môže namútiť nejakú tú vodu. Bohužiaľ voda sa hodí ako prirovnanie k celej epizóde, ale zase sa tu nájde zopár fajn nápadov a scén, ako rozbitie akvária, či prechádzka na streche. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, vypadá to, že se tvůrci buď připravují na velké finále první sezóny, nebo se prostě jen nechali ukolébat tím, jak jim to zatím šlo. Děj šesté epizody každopádně trochu usnul; sice se stále něco řešilo hned tady a hned zase támhle, ale ve výsledku by se dalo říct, že se toho mnoho nestalo. Ale vážně; zatím jsem epizody první série povětšinou chválil, pátý díl byl citelně slabší a šestý ho ještě podlezl, takže se začínám obávat, že by mohla být druhá polovina sezóny výrazně odlišná (a tedy horší). Když se to vezme kolem a kolem, šlo v tomto případě v zásadě jen o jakousi rekapitulaci toho, kdo kope za který tým, což mě nemohlo nadchnout, protože jsem neztratil přehled, takže jsem podobné osvěžení paměti nepotřeboval. / Poučení: Jsi mrzák? Neodhazuj předměty mimo svůj dosah. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To čeho jsem si v první polovině seriálu vůbec nevšímal (dlouhých dialogů, které ale měly svůj smysl), tak v té druhé shledávám jako největší bolístku. Většina z nich ani nemá logiku a jsou naprosto zbytečné a hlavně přetažené. Zatím jsem z druhé poloviny zklamanej. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Andor, Odloučení a Médium. Letošní sci-fi mňamky, které mi udělaly radost. Médium má skvěle napsané postavy, ale poněkud rozvláčnější děj. Postava inspektora je další figura k pohledání. Čekat zase týden a pak třeba přes rok do další řady ...skoro mám nutkání přečíst si v pauze knižní předlohu. Gibson sice nemá třetí díl hotový, ale snad to nebude jako s GoT. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápu proč musí každý seriál mít postavu co se využívá v prázdných proslovech (o ničem) a tváří se hrozně chytře. Každá scéna s ní je pak neskutečně otravná a nudná. Vůbec je s podivem jak dynamicky poutavě vykreslení seriál mohl takhle klesnout do tuctové nudy. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zaujimavy charakter vrchnej inspektorky a tiez som bol zvedavy, akym sposobom sebavedomej bloncke prejde stary zabijak cez rozum. "Is that a salt water?" :) Zaver bol znacne otravny tym podanim ruky. Nadpriemer, avsak za hodinu sa toho neudialo moc. 65% Slabe styri. ()

Reklama

Reklama