Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policista Wes Block vyšetřuje zákeřné vraždy mladých žen. Sám žije podivínsky a v noci vyhledává prostitutky, které neodmítají perverzi. Netuší, že je součástí vrahova dokonalého plánu a důkazy, nalezené na místech činu, čím dál víc směřují proti němu. Smyčka se pomalu, ale jistě utahuje, aby si vybrala svou další oběť... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (69)

špaček421 

všechny recenze uživatele

Pátrá Clint po vrahovi nebo si chodí jen užívat za štětkama, zatímco jeho dcerky se musejí starat samy o sebe? A nevraždí náhodou sám? Ne. Kdybych nevěděl, že film napsal i režíroval stejný člověk, myslel bych si, že režisér zmařil scenáristovu snahu udělat z Clinta podezřelého ze schizofrenie a vražd.. Ale režisér nám vždy jasně ukáže, že vrahem je někdo jiný. Identita pachatele popírá jedno z pravidel pátera Knoxe a Clint si skoro nezastřílí. Aspoň hezky zmasakruje postel, za nesouhlasného přihlížení psa. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto totalne prumerna kriminalka ve vsech smerech. Mame tu ne moc slozitej, predvidatelnej pribeh, kterej se snazi jakoze drzet divaka na pochybach, ale od zacatku se mu to proste nedari a zaverecny odhaleni vraha je naprosto nezajimavy, protoze to je nekdo uplne cizi. No a krome toho se celej dej silene tahne a vetsinu casu se nic nedeje. Zachranuje to akorat sem tam nejaka drsnejsi scena. Vetsi problem ale je, ze tentokrat je prumernej i Clint, sice pusobi docela prirozene, ale nehlaskuje, nestrili, nerve se a ani se netvari drsne a je to milujici fotrik a zaroven vymetac bordelu, proste divne napsana postava. K tomu tu mame mdlou rezii a vysledek da stezi ty tri hvezdicky. ()

Reklama

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Bezpochyby nejexotičtější Eastwooda role. Formální stránka téměř identická se snímkem Cruising. Obsah už tolik překvapivých momentů nenabízí, na čemž se podílí velká porce otřepaných klišé a totálně naivních osobních šarvátek( škrcení, utržená ruka apod. ). Jako kompenzace poslouží efektně vybudovaná atmosféra, jejíž tajuplnost jde ruku v ruce s náplní. V Clintově filmografii - příspěvek do počtu. Vyšší ambice zde skutečně nejsou. 65% ()

woody 

všechny recenze uživatele

Clint v zajetí sexuálních perverzí (např. soulož v bahně). No, abych pravdu řekl, nevypadalo to příliš slibně. Konečný výsledek překvapil. Ovšem se scénářem se toho mohlo udělat víc. Hlášky jsou slabé a hlavně to vedení děje - jsou zde pochybnosti, že oním škrtičem je Clint, ale tahle příšerná režie nám od začátku vše vysvětlí. Režírovat to Clint nepochybuji, že některé scény by natáčel více nejasněji. Třeba by to vypadalo na schizofrenii. Takže bychom netušili zda honí on jeho nebo jde o totožného člověka. Pak by to ovšem vypadalo jako v Kaufmanově scénáři (vrah, policajt a oběť je ten stejný člověk)... Ale jeden klasický prvek tu je - odlehčení závěru dosti brutálním fórkem s rukou :-) Osmdesátá léta byla pro Eastwooda slabá. Můžeme jen děkovat bohu, že se pak vrátil se svým comebackem. Přijít o něj by byla obrovská škoda. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Několik desítek minut jsem se pokoušel zjistit, jestli je Clint rozvedený detektiv, zoofil a nebo sexuální deviant a než jsem se rozkoukal, přišla závěrečná scéna s rukou patřící do Addamsovic rodiny a byl konec.. Tightrope je námětem blízké Pacinovu Cruising, ovšem o jeho naléhavosti a atmosféře zneklidňující jak dech vetřelčí královny na zátylku, si může bez pořádné režie jenom nechat zdát. Zná někdo více klišovitou lekací scénu, než vybafnutí za zavírajícími se dveřmi ledničky? Mít ji v kuchyni postavenou otvíráním ke zdi, budou bubáci a psychopatičtí vrahové navždy bezradní.. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Snímek byl propagován sloganem "Policista na hraně". (ClintEastwood)

Reklama

Reklama