Reklama

Reklama

Letní tábor

  • USA Camp
Trailer

Obsahy(1)

Ani jeden z nich není ve svém okolí hvězdou, přesto mají jedno společné. Vášeň pro herectví. Sešli se v letním táboře věnovaném divadlu, aby spolu nahlédli do tajů hereckého řemesla a nacvičili přitom tradiční benefiční vystoupení. Sebevědomá Jill se svou věrnou kamarádkou Fritzi, obézní Jenna, které otec zadrátoval čelisti, aby ji přinutil zhubnout, homosexuál Michael, který má problémy s rodiči, sympatická Ellen a další. Snadné to nebude mít ani táborový poradce Bert Hanley, který kdysi napsal úspěšný muzikál, ale nikdy ten úspěch nedokázal zopakovat, což je důvodem jeho zahořklého cynismu a problémů s alkoholem. Rozhodujícím způsobem nakonec do osudu všech zasáhne muzikant Vlad, jediný koho víc zajímá rocková hudba než Broadway a na rozdíl od ostatních má rád sport. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

V tomto oddychovém filmu dominoval herec, tanečník i hudebník Daniel Letterle a původně jsem si myslel, že toho gaye bude hrát on (již dříve jsem totiž viděl Ethana Greena) a pro mě je to sympoš každým coulem. Ocenil jsem rovněž, že do snímku tvůrci zařadili i zjevově méně pěkné herce a herečky (nebyly to jen samé štíhlé silikonky). Celkově příjemné lehce nadprůměrné zpestření … 5677 ()

Reklama

EllienPM 

všechny recenze uživatele

Pokud budu snímek hodnotit jako muzikál, nemohu jít pod čtyři hvězdy. Pokud ho budu hodnotit jako muzikál o dětech a teenagerech, můžu jít směle ještě výš. Nečekám brilantní herecké etudy (muzikál), nečekám příběh o objevení platonia. Přepínám svůj mozek do dvou vzletných dimenzí a dostávám pohlednou barevnou podívanou, plnou skvělých pěveckých výkonů. Ano, je to silně nasákle a kapavě emerické (jediné mínus), ale na dnešní mládež (nebo dámy po šedesátce) by to zabrat mohlo. Nejeden mindrák (z velkého zadku, z desítek beďarů) by se po shlédnutí mohl zdát menším, malicherným, žádným. Užívám si prvky gospelu asi jako na vánočním koncertě v synagoze (což je ostatně taky neskutečně přeslazenej kýč - chceme-li to tak vidět) a dávám sebevědomých pět. ()

Brygmi 

všechny recenze uživatele

A tohle mělo být co? Puberťáci na hudebním táboře "zpívají, aby žili". Aneb vybírat si film jen podle názvu se může vymstít. Tohle je totiž trapas. Hloupé. Hloupé. Hloupé. A s naprosto nesympatickým hrdinou, který nejenže neumí hrát, ale navíc vypadá, jako kdyby utekl z nějakého boybandu. Fuj. Jedna hvězdička za to, že jsem se u toho chvilkami bavila. Bohužel ne "s filmem", ale "na účet filmu". ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama