Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Berlín prožívá zlatou éru a místní muž, kterého zajímají jenom sex a prachy, právě plánuje ukrást šperky za 44 milionů. (Netflix)

Videa (1)

Promo

Recenze (105)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Pedro Alonso se nám jako Berlín vrací a rozjíždí perfektně naplánovanou loupež , nebýt toho, že chce manželku hlavního cíle, který je správcem šperku v super silném trezoru. Berlínova partička má vychytané charaktery, hackerka, vědkyně, siláka, zlodějíčka a elévku loupeží (krásná Begoňa Vargas). Epizody jsou perfektně vypointované s cliffhangery jak Brno. Série má vtipné, silné dialogy, umí přinést emoce postav, je zde spousta skvělých nápadů, akční jízda až do konce, která vám nedá spát. Viděno v prosinci 2023. ()

Aleix 

všechny recenze uživatele

Tak ,přiznám se ,že z prvu jsem po třech epizodách chtěl plácnout slabou trojku a zbytek série odsunout na neurčito. Berlínovi žvásty o lásce a bezbřehém zamilovaní do nudné Camille mě čím dál tím víc štvalo. Navíc loupež mi přišla naplánovaná jako by se La casa de papel vykládal zcela vědomě. Álex Piňa mě však překvapil. Děj se otočil a jakmile lupiči začali zdrhat ,do děje vstoupila skvělá Alicia Sierra a později Inspektora Murillo začal jsem se bavit. Berlin byl upozaden a všichni se museli otáčet aby zdrhli všem těm španělsky mluvícím poldum. Druhou sérii očekávám a propojit další vloupacku s lupiči z LCdP by nebylo odvěci. + nemohlo jsem si nevšimnout na skrytý merchbrand pro pivovar Estrella Damm ,evidentně v Paříži jiný pivo neznají 🙂 ()

Reklama

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Nie tak premyslené a veľkolepé ako pôvodný seriál, dokonca aj Berlin ako postava mi prišiel mierne odlišný oproti La casa de papel (s výnimkou posledného dielu), ale stále, aj napriek tomu, že ide viac o zamotanú love story ako lúpež, sa jedná o nadpriemerný seriál. Postavy zo začiatku nudné sa vykryštalizujú a začnú byť znesitelné, až som si prial, aby niektoré boli súčasťou hlavného seriálu. Berlín teda nie je ničím veľkolepým, ale nie je ani prepadákom. 7,1/10. ()

Krabak 

všechny recenze uživatele

Moc nechápu tak skvělé hodnocení. Ve všech stránkách je to o dost slabší, jak původní La casa de papel. Tedy, když to budu srovnávat jen s první a druhou serií. Reálně bych to přirovnal k 3.-5. řadě. Ta značka se to snaží dojit takovým způsobem, že zapomněla naprosto na nějákou reálnost, kvalitu, či...a to je hlavní, charismatičnost herců. --->30% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem byl hodně zvědavý. Jenže co si budeme nalhávat druhý Papírový dům se prostě nekonal. Ano vytáhla se jedna původní postava, ale ta to celé neutahne . Nové postavy nejsou špatné a některé mě hodně baví, třeba nový profesor či starší, ale sexi panna. Celý děj by se měl točit kolem loupeže klenotů jenže celé tohle je tam spíš okrajově či je to svedeno na druhou kolej. A vše se točí kolem zamilovanosti jednotlivých členů patry, které samozřejmě ovlivní i loupež a hlavně to jak se dostat pryč ze země. Nápadů je tam spousta, ale sebe líp naplánované to stejně bere za své, protože si každý dělá co chce. Přesto to končí zamilovaným happyendem což to celé sráží minimálně o stupeň níž. Přesto neříkám že jsem si to neužil. Škoda že se tam neukáže taky původní profesor jen se tam o něm zmíní. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

Reklama

Reklama