Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Berlín prožívá zlatou éru a místní muž, kterého zajímají jenom sex a prachy, právě plánuje ukrást šperky za 44 milionů. (Netflix)

Videa (1)

Promo

Recenze (105)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

potom co tvůrci zkazili třetí a čtvrtou řadu Papírového domu jsem od Berlína neměl prakticky žádná očekávání a dobře sem udělal. Místo oddechové heistovky jsem totiž dostal uslzenou telenovelu, ve které se všechny postavy chovají jako idioti a samotná loupež je tu vlastně jen okrajová záležitost, která se prostě stane. Je sice hezké že se sem povedlo natáhnout známé figury, ale ty nakonec jen umocňuji jak moc to celé nedává smysl. Napětí tu prakticky neexistuje i když hudba říká opak a v úplném závěru sem fandil spíš policii. Od ještě většího průseru to tak zachraňuje jen Berlinovo charisma, které velmi často úspěšně zakrývá to že i on se chová jako úplný retard. Příště už raději takhle ne...40% ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Pedro Alonso se nám jako Berlín vrací a rozjíždí perfektně naplánovanou loupež , nebýt toho, že chce manželku hlavního cíle, který je správcem šperku v super silném trezoru. Berlínova partička má vychytané charaktery, hackerka, vědkyně, siláka, zlodějíčka a elévku loupeží (krásná Begoňa Vargas). Epizody jsou perfektně vypointované s cliffhangery jak Brno. Série má vtipné, silné dialogy, umí přinést emoce postav, je zde spousta skvělých nápadů, akční jízda až do konce, která vám nedá spát. Viděno v prosinci 2023. ()

Reklama

BFG2000 

všechny recenze uživatele

Stále výborná, nadprůměrná a zábavná krimi série, ale na původní La casa de papel (a tím myslím na kteroukoliv sérii, kdy osobně i tu poslední považuji za excelentní) se ani zdaleka navázat nepodařilo. Chybí tomu drive, ten neskutečný důvtip, to vodění si diváka za nos i za ručičku, chybí zde i lepší herecké obsazení, hudba, akčnější kamera. Je to zkrátka úplně něco jiného, jako byl původí La casa a kdyby zde nebylo pár odkazů na profesora a hlavní postavou nebyl Berlin, tak vás ani nenapadne, že to nějakou souvislost mít má. Nicméně, jak jsem zmínil v začátku. Stále jde v rámci žánru o nadprůměrný počin, který rozhodně neurazí, má spoustu světlých chvilek a hlavně perfektního Pedra. Další sérii si klidně dám, ale pokud nebude, nic si z toho dělat nebudu. ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně na hranici. Pokud jde romanky, bláboly o lásce a romantice, ten miluje tu a ta nemiluje toho, láska, láska, láska... Eugh... To nikoho nebaví, je to cringe a ne toho kurva moc... Pokud jde o plánování, loupež, útěky, je tam cejtit ten oder La Casa de Papel, a to se mi líbí, ale je to strašně v pozadí, a utlacujou to pravé ty nudný pasáže o lásce. Tvůrci, příště víc humoru, loupeží, akce, střelby, a ubrat na romantice a blabolech o lásce. Za mě 3 a půl hvězdy, ale zaokrouhlim to nahoru, za tu nerdku, která mě bavila svoji plachosti... 😅 ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z nejhorších spin-off co jsem kdy viděla. Neustálé doufání, že to nabere dech, vyhrabe se ze dna a něco z té "zápletky" bude. Ne není. Je to španělská telenovela s napárovanými herci s minimem momentů překvapení. Najwa a Itziar jsou tady tlačeny úplně na pilu, takže ani ony nestojí za shlédnutí, navíc dostaly cca 15 minut prostoru. Lituji 6 hodin času, které jsem do seriálu investovala. Snad už podobný spin-off nevznikne. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (11)

Reklama

Reklama