Reklama

Reklama

Piraňa II: Létající zabijáci

  • Česko Piraňa 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

U jednoho poklidného karibského ostrova se poblíž luxusního turistického letoviska před několika měsíci potopila americká námořní loď. Nikdo netuší, že na palubě byl kanystr se zárodky geneticky upravených dravých ryb, jejich nová generace začne ohrožovat obyvatele ostrova a návštěvníky letoviska a to nejen ve vodě, ale také na suchu protože ryby jsou schopny krátkého letu a přežijí nejen ve vodě, ale také na vzduchu. Děsivé pozadí tajemných útoků se pomalu vynořuje před instruktorkou potápění Anne Kimbroughovou, která začne pátrat po příčině smrti jednoho z přátel jejího syna, který zahynul během výletu spojeného potápěním. Společně s ní pronikne do márnice také rekreant Tyler Sherman, zkušený biochemik. Zděšeni svým objevem, pátrají dál a současně se pokusí přesvědčit hotelového manažera, aby zrušil každoroční piknikovou party spojenou opékáním ryb na pláži. Ten odmítne, což má pochopitelně nevyhnutelnými důsledky v podobě mnoha obětí velkého útoku krvelačných létajících ryb. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

Všivák 

všechny recenze uživatele

Létající piraně na provázku co plavou v moři. Dobrá šílenost. Skoro jsem to dokoukal. Škoda, že finále bylo tak neúnosně nudné a uspávající. Škoda, že oběti se chovali naprosto dementně (hlavně ten černoch, co chtěl pomstít svého syna).Létající piraně tady jsou na stejné trikové úrovni jako sojka bonzačka z krakonoše. ()

rakovnik odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně hloupoučký film, kde autoři míchají všechny možné žánry, jen aby se pokusili zaujmout aspoň něčím. Ryby jsou úplně skvěle umělé a model vrtulníku je také k popukání. Myslím si, že když někdo nemá dostatek peněz na film, tak by neměl točit sračku s rozpočtem, jehož realizace rozhodně k uspokojení diváka nestačí. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle kousek beru jen jako parodii. Létající gumové rybky na provázku přidržované navíc z boku rukou hrůzu opravdu nenaženou nikomu. Ani ty jejich útoky a rádoby gore scény se nedají brát vážně. Jediné co bych pochválil je výběr hereček, který byl docela luxusní, protože ani sterilita Lance nezachránila tenhle film, tak alespoň nahé kozičky stály za podívání. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Kdysi málo známý režisér druhých filmových dílů, jistý James Cameron (vedle Piraní natočil i dvojku Vetřelce a Terminátora), nám nabízí pokračování hororu o žravých rybkách, jež člověka oberou na kost do 45 sekund. Tentokrát se milé rybičky budou snažit o kus žvance u záchranné expedice potopené lodi v Karibiku. DVD: Pokládáte-li za bonus trailery na tři jiné filmy, máte jej mít. Film 1/4, Bonusy 0/4, Zvuk 1/4, Obraz 2/4 ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Pěkný začátek - moře, bójka (jako z Čelistí), člun s milenci, noc, pak skok do vody (tam je vidět jako ve dne), vrak, sex - v nejlepším se objeví čudly na raketový pohon (nepochopil jsem, proč vrkají jako holubi), krvavá soulož, střih, titulky, a pak se něco začne dít asi až za půl hodiny....skrz na skrz italská záležitost (přitom Italové už měli v té době tolik báječných zářezů na poli horroru a sci-fi). Směšné triky, jelikož ještě nestál Cameronovi po boku trikový mág S.Winston (ať je mu země lehká). Měl jsem pocit, že se mi to kdysi líbilo, nyní vidím, že tvůrce Terminátora a Vetřelců stvořil pancharta, ke kterému se už nejspíše nevrací. Trocha nahoty, jenže prsatky je mají buď malé, nebo jim visí, něco gore - krev z krků sice stříká, jenže ty potvory drží snad nějaká rejžova podržtaška... Cukrkandlový konec mě pak dorazil. Vlastně ne, dorazil mě dabing, kde chyběla stopa s ruchy.... Hvězda za vzpomínání a připomenutí si, že k některým filmům se není dobré vracet. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Cameron nebyl nikdy moc poslušný. Když ho producent pokračování filmu Piraňa nutil, aby točil podle jeho přání, vloupal se v noci do střižny a sestříhal film po svém. (cariada)
  • Scény z márnice byly natočeny ve skutečné márnici, přičemž v době, kdy se v ní štáb nacházel, se zde nacházely tři mrtvoly (jedna patřila malému dítěti). (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama