Reklama

Reklama

Bloger Franklin (Josh Hutcherson) zabrání útoku na Antona Burrella (Morgan Freeman), vizionářského technologického guru, s nímž dostal příležitost udělat rozhovor. Najde prsten, který Burrell upustil, a zjistí, že svému nositeli dává schopnost cestovat 57 sekund do minulosti. Franklin se ho rozhodne použít k pomstě farmaceutické společnosti, která je zodpovědná za smrt jeho sestry-dvojčete. (mac000)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (39)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Ale no tak dejme tomu že průměr, jakožto taková nenáročná a naivní televizní sci-fi hříčka pro náctileté vcelku uspokojivý materiál. Nejvíc mě pobavila scéna získávání hesla k trezoru, no a způsob balení Jaly pomocí prstenu mi pak samozřejmě připomněl Groundhog Day. Jala, respektive její představitelka, je ovšem taky největší castingový průser filmu. To k oplácanému geekovi a la Big Bang Theory nemohli vybrat typově vhodnější holku, která by na první (i druhý) pohled nevypadala, nemluvila a nechovala se jako totálně vypatlaná kravka? Mmch. z postav mě nejvíc zaujal Freemanův tajemný společník Ingram v kutně a s pomalovaným fejsem, škoda že tenhle záhadný android(?) nedostal víc prostoru. ()

cernakus 

všechny recenze uživatele

No nevím jak to mohlo jít do kin. Je to jasný TV film a právě v kontextu TV je třeba ho vnímat a hodnotit. Jasně, je to trochu lineární, občas nějaké nelogičnosti a herci jsou druhořadí, ale to je na něm právě zajímavé. Je to změna oproti překombinovaným přepáleným, rádoby intelektuálním spektáklům. Josh to hravě zvládá utáhnout, ostatní herci hrají slušně. Morgan nám už stařecky šišlá, ale stále je to Freeman. Námět není špatný, poselství je ještě lepší. Nízkorozpočtové zpracování umně skryto. I v kině by to byly slušné 3 hvězdy, ale jednu přidám, protože mi to přijde od ostatních fakt podhodnocené. ()

Reklama

curfew77 

všechny recenze uživatele

Dost šílený low cost. Josh Hutcherson se do "bradleycooperovské" role absolutně nehodí, Freeman si i na své poměry musel říkat, kde se to ku.va ocitl, a jediný, kdo to dává, je Lovie Simone, jenže zrovna její role je ve filmu absolutně zbytečná. Skoro ve všech ohledech je 57 Seconds úplně mimo - a to je asi ta jediná věc, kvůli které stojí za to tenhle snímek sledovat. 30 %. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Aj keď nie som žiadny veľký fanúšik sci-fi, tak 57 Seconds ma celkom chytilo. A musím uznať, že celý ten koncept bol fakt vydarený, takže vôbec nechápem to neúmerne nízke hodnotenie (len 52%). Príbeh mal navyše kvalitnú thrillerovú zápletku s motívom fundovanej pomsty, takže sa mi páčilo, že to nebolo len také prvoplánové a impulzívne. Franklin to mal premyslené fakt dobre, a ešte mal aj výhodu, že si to mohol aj zopakovať :) V závere som sa bál, že sa to ukončí nejakým priblblým spôsobom, ale napokon aj to bolo zvládnuté celkom obstojne. 5* ()

holtis 

všechny recenze uživatele

Tenhle film měl šanci být lepší než je...nápad, herecké obsazení celkem fajn, ale scénář z toho udělal horší béčko.  Sci-fi co se snaží vybrat svých 57 sekund. Víckrát ten film rozhodně vidět nemusím. Mám trochu obavu, že si nechali tvůrci otevřené dveře pro dvojku. Tak zaokrouhleno hodně nahoru 3 hvězdy. ()

Galerie (82)

Zajímavosti (3)

  • Film sa natáčal v Lafayette (Kalifornia, USA) od 11. apríla 2022 po dobu 5 týždňov + 20 týždňov v postprodukcii. (Arsenal83)
  • Samotné natáčanie filmu prinieslo mestu Lafayette 8,5 milióna dolárov a vytvorilo 500 pracovných miest (stravovacie, remeselné, ubytovacie služby atď.) (Arsenal83)
  • Podľa najväčšieho denníka v Lousiane Acadiana Advocate časti scenára písal sám Morgan Freeman. (Arsenal83)

Reklama

Reklama