Reklama

Reklama

Tentokrát zbohatneme

  • Itálie Questa volta ti faccio ricco! (více)

Obsahy(1)

Američan s italskými kořeny Joe a Skot Brad, věčně bez peněz, dělají všechno proto, aby se jim konečně začalo dobře dařit. Zdá se, že se na ně obrací štěstí, když si je jako tělesnou stráž najme milionář Georgiakis. Jenže po několika útocích členů čínského Wangova gangu oba pochopí, že ve hře je něco většího, než jen ochrana tlustého rejdaře a zdánlivě nesmyslné převážení věcí z místa na místo. (Robbi)

(více)

Recenze (2)

knihovna 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděl jako malý chlapec v kině na doporučení spolužáka. A tenkrát se mi moc líbil - bylo to něco ve stylu Buda Spencera a Terence Hilla. Dlouhou dobu jsem si ve vzpomínkách dokonce myslel, že to hráli oni dva (nebo ti co hráli Šimona a Matouše). Potom jsem na film narazil zde na ČSFD a vida mýlil jsem se  - čas a paměť jsou potvory. Dokonce tam hrála i Karin Schubert. Tak na tu už si vůbec nepamatuji - to jsem to musel vidět ale sakra mladý, když mě nezaujala :-) . Rád bych to zkouknul znovu, abych posoudil, jak bych to vzal teď. Tuším, že by hodnocení šlo dolů, ale vzhledem k tomu, že film není k sehnání a asi ani nebude, nechám pracovat nostalgii a dám za čtyři. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Slávna dvojica Spencer-Hill sa už sformovala, nuž si tvorcovia začínali vymýšľať rôzne podobné dvojice, ktoré by zaplnili kiná. Tento film prišiel v roku 1977 aj do tých našich, ale bláznivá dvojica Sabato-Harris mu príliš veľký úspech nepriniesli. Ide skutočne o poriadne bláznivú komédiu, kde sa využíva predovšetkým situačný humor. Druhá recenzia. ()

Reklama

Galerie (2)

Reklama

Reklama