Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příležitostný obchodník s drogami Simon si chce vyjet se svými kamarády do Las Vegas. Podplatí proto kolegyni Ronu, aby za něj vzala službu v supermarketu. To ale neví, že se u její pokladny objeví Adam a Zack, kteří nutně potřebují nějaké „zboží”. Rona potřebuje nějaké peníze, a tak se rozhodne sehnat drogy sama a vydělat tak pár nezdaněných „babek”. Netuší ale, že podivní „zákazníci” byli ke spolupráci donuceni policií. Horké chvilky čekají i na Simona, který nejenže v casinu prohraje hromadu peněz, ale podpálí hotel, ukradne sportovní bourák a nakonec postřelí majitele striptýzového baru. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

freddy 

všechny recenze uživatele

Nadprůměrný film, který mne velmi zaujal. Hned na začátku mého komentáře chci říct, že srovnávat nehodlám, alespoň ne s Tarantinovými filmy, protože jsem od něj dosud nic neviděl. Ale připomnělo mi to trochu jiný film, a to sice Pátek čtrnáctého. Tam to bylo dělané docela stejným způsobem. Ale zpět k filmu. Jsou zde hezké holky a je zde velice zajímavý děj, který mě nenechal vydechnout. Byla to prostě jízda a mě tenhle snímek nesmírně zaujal svým dějem. Rozhodně jsem ho neviděl naposledy, protože si ho určitě někdy v budoucnu pustím znovu. Co více dodat? K maximálnímu hodnocení chybí jen velmi málo a není vyloučeno, že tam ta pátá hvězdička časem přibude, protože ten snímek je fakt docela dobrý. Ale zatím uděluji čtyři hvězdičky. ()

spacylemon 

všechny recenze uživatele

Takovéhle filmy mám rád... Na začátku třeba chybí holce prachy, tak se za jeden Štědrý večer stihne zaplést s dealerama, polišema a ještě do svých problémů namočí svoje kámoše... Někde jinde má zas její známý úplně jiné problémy s bouchačema v striptýzovém klubu... Do toho dva přihřátí herci - policejní volavky - sejmuli autem jednu holku s velkými trablemi a co teď s ní, žejo... jejich příběhy se samozřejmě propletou a vše je to kořeněno svatou trojicí sex, drogy & násilí... Anyway, nechápu zdejší komentáře. Copak je zakázáno natočit takovýhle film jenom proto, že něco podobného udělal kdysi Tarantino? To je jako by se nesmělo mrskat dorty do obličeje, když už to přece jednou dělal Chaplin... Fakt, děte už někam s tím věčným srovnáváním. A že prý tam není "jediná zapamatovatelná scéna"? No tak minimálně to, jak se ten typuškin nechával střelit (jakože kompromisní vendeta) do paže, si budu pamatovat ještě hodně dlouho. A pak je tady samozřejmě přerod poliše, zvoucího své volavky na štědrovečerní večeři, v člena amwayácké sekty, což mě pobavilo hlavně kvůli vlastním zkušenostem... ()

Reklama

mchnk 

všechny recenze uživatele

Na svou dobu hodně povedená záležitost nahlížející do duší nejen mládeže v L.A. na konci 90tých let. Tři odlišné příběhy jsou dokonale propojeny a každý má svou skvělou atmosféru. Rozbor postav a jejich příběhů. Ronna___na vlastní kůži a kosti se přesvědčí, že dealerství je výnosný, ale velmi nebezpečný podnik. Simon___buran, který to ovšem v Las Vegas umí pořádně roztočit. A těžký život mají i seriálové celebrity, dva kucí, kteří se mají opravdu rádi. Výborný snímek, který se staví do řady kvalitních alternativních filmů z 90tých let. ()

MrPierc 

všechny recenze uživatele

Šedý začátek, který se rozjede v nepředvídatelném tempu a rozmanitosti. Každá z postav je nějak zapletená v celkovém příběhu o sehnání drog na večírek. Zažijeme tolik neskutečných příhod. Život je plný překvapení a problémů a je pouze na nás jak budeme uskakovat překážkám. Výborný Timothy Olyphant jako feťák romantik a William Fichtner coby úchylný policajt, který je trochu jiný :-) Hudební doprovod sedne skvěle a během filmu jedete na příjemné vlně až do konce. ()

venca163 

všechny recenze uživatele

Tempo a dobrej soundtrack. Film měl hlavně spád, což je vlastně asi jediná věc, která ho lehce zvedla z průměru. Jinak semtam nějaká koza, Ronna neuvěřitelně na facku, a asi nejlepší část ve Vegas. Mně osobně nepříjde srovnávání s Tarantinem moc na místě, ale budiž. Výstavba scén mi teda nepřišla vůbec stejná. Možná občas podobnej černej humor. (70%) ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Název filmu Go je též v angličtině jiný výraz pro speed (methamfetamin). (Ai.ma)
  • Scénárista John August původně napsal Go jako krátkometrážní film o Ronně. Další dvě kapitoly se rozhodl později přidat proto, aby objasnil postavy Adama a Zacka a vysvětlil návštěvu Simona v Las Vegas. (Ai.ma)

Související novinky

Creepshow znovu

Creepshow znovu

31.10.2005

V roce 1982 spojil své síly kultovní hororový režisér George A. Romero se spisovatelem a scénáristou Stephenem Kingem a dali dohromady film Creepshow. Soubor pěti hororově komediálních povídek se… (více)

Reklama

Reklama