Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příležitostný obchodník s drogami Simon si chce vyjet se svými kamarády do Las Vegas. Podplatí proto kolegyni Ronu, aby za něj vzala službu v supermarketu. To ale neví, že se u její pokladny objeví Adam a Zack, kteří nutně potřebují nějaké „zboží”. Rona potřebuje nějaké peníze, a tak se rozhodne sehnat drogy sama a vydělat tak pár nezdaněných „babek”. Netuší ale, že podivní „zákazníci” byli ke spolupráci donuceni policií. Horké chvilky čekají i na Simona, který nejenže v casinu prohraje hromadu peněz, ale podpálí hotel, ukradne sportovní bourák a nakonec postřelí majitele striptýzového baru. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tohle byl poměrně velký rest. GO je skvělý povídkový krimi film, kde 3 příběhy jsou vzájemně propletené a točí se kolem zábavných postav mladých lidí a drog. Velmi zábavné a ulítlé .Kdo by jen v roce 1999 řekl, že Liman natočí pecku Edge of Tomorrow :) Příběh****, Akce***, Humor***, Násilí*, Zábavnost****, Hudba***, Vizuál***, Atmosféra****, Napětí****. 7.5/10. ()

ad 

všechny recenze uživatele

Pozor, hodnotím pouze originální verzi, kterou jsem před lety viděl v kině, nevím, jak bude film působit nadabovaný... Jinak, je pravda, že je plný samoúčelností a po zamyšlení je tak trochu o ničem, ale kouká se na něj dobře, někteří herci se snaží, dva tři dialogy jsou skvostné a hudba je velmi lahodící. Celé je to evidentně inspirované Tarantinovým Pulp Fiction, bohužel to postrádá jeho lehkost... ale pokus to je slušný a určitě stojí za shlídnutí. ()

Reklama

masw 

všechny recenze uživatele

No film mě překvapil, čekal jsem nějakou lacinou sračku, ale mýlil jsem se! Film je pěknou směsicí akce a skvělého humoru. Chtěl bych vyzdvihnout hlavně výborně zahranou roli v podání poldy z Invaze Williama Fichtera, dále poprvé mi blízskou Katie Holmes a standartně skvělou Jane Krakowski v malé, ale vynikající a vtipné roli. No kdo tenhle film neviděl ať se těší, protože příjde možná i Santa Claus a Kojak. ()

Renfield 

všechny recenze uživatele

Teenagerské odlehčené, ale stále svým způsobem své... no, každý už ví co. Nejdůležitější je stejně slovo teenagerské, protože v této kategorii Go jasně autem poráží, nebo do kufru zavírá co může a je tomu tak dodnes. Technická stránka filmu je výborná, hudba pečlivě a trefně vybraná, k ní často ruční kamera, která obzvlášť v Las Vegas vtáhne do děje! Herecky taktéž velmi dobré! A nejlepší příběh? Samozřejmě Las Vegas a noční naháněčka! 70% ()

erased 

všechny recenze uživatele

Go: příslib rychlého pohybu a zábavy. Těžko věřit, že je možné ho vyplnit se startem v zapadlé americké sámošce. Čtyři tragédi to ale ve třech volně propojených epizodách rozjedou na plné obrátky. Ať už je to podnikavá Ona, On postrádající jakýkoli náznak sebekontroly, nebo teplí Oni; všichni jsou spolu se zbylými zúčastněnými a skvělým soundtrackem zárukou vynikajícího tripu. Za podvratnost, černý humor a skvěle nechápajícího Olyphanta všechny palce hore. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Všimněte si, že kdykoliv dojde ve filmu na sex, nebo se o něm třeba jen mluví, vždy se stane něco hrozného. (Ai.ma)
  • Název filmu Go je též v angličtině jiný výraz pro speed (methamfetamin). (Ai.ma)
  • Celosvětová premiéra proběhla 20. února 1999 na Mezinárodním filmovém festivalu v Miami. (BMW12)

Související novinky

Creepshow znovu

Creepshow znovu

31.10.2005

V roce 1982 spojil své síly kultovní hororový režisér George A. Romero se spisovatelem a scénáristou Stephenem Kingem a dali dohromady film Creepshow. Soubor pěti hororově komediálních povídek se… (více)

Reklama

Reklama