Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příležitostný obchodník s drogami Simon si chce vyjet se svými kamarády do Las Vegas. Podplatí proto kolegyni Ronu, aby za něj vzala službu v supermarketu. To ale neví, že se u její pokladny objeví Adam a Zack, kteří nutně potřebují nějaké „zboží”. Rona potřebuje nějaké peníze, a tak se rozhodne sehnat drogy sama a vydělat tak pár nezdaněných „babek”. Netuší ale, že podivní „zákazníci” byli ke spolupráci donuceni policií. Horké chvilky čekají i na Simona, který nejenže v casinu prohraje hromadu peněz, ale podpálí hotel, ukradne sportovní bourák a nakonec postřelí majitele striptýzového baru. (Bonton Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (127)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Hovorí sa o tomto filme ako o teenage Tarantinovke a celkom to sedí. Nielen kvôli hlavným postavám ale aj celkové vyznenie všetkých troch príbehov je také krotké a vlastne aj šťastné. Najviac ma baví asi prvý príbeh, ktorý obsahuje nezabudnuteľné scény s jednou sfetovanou postavou. Tie jeho predstavy sú fakt zábavné. Naviac som mal vždy rád Sarah Polley a je mi ľúto, že sa z filmov vytratila. Plus roztomilá Katie vždy poteší. Druhý príbeh je asi najbláznivejší, ale chýba mi ta postava ktorej by som fakt fandil. No a tretí príbeh o jednom gay páriku, ktorý sa snaží zbaviť opraty od polície, je najviac WTF. Hlavne manželská dvojka Fichtner - Krakowski je divná a fascinujúca zároveň. Celkovo má film videoklipový drajv podporený skvelou hudbou. Zlaté deväťdesiatky a aj po rokoch skvelá zábava. Liman odvtedy natočil jediný lepší film a to prvého Bournea. 8/10. ()

masw 

všechny recenze uživatele

No film mě překvapil, čekal jsem nějakou lacinou sračku, ale mýlil jsem se! Film je pěknou směsicí akce a skvělého humoru. Chtěl bych vyzdvihnout hlavně výborně zahranou roli v podání poldy z Invaze Williama Fichtera, dále poprvé mi blízskou Katie Holmes a standartně skvělou Jane Krakowski v malé, ale vynikající a vtipné roli. No kdo tenhle film neviděl ať se těší, protože příjde možná i Santa Claus a Kojak. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Netvrdím, že by sa v scenári nenašli chybičky, ale celkovo ma príbeh prekladaný veľkou dávkou humoru zaujal. Tak Ritchieovsky vyskladané a uzavreté. Bavil som sa od začiatku do konca, najviac sa mi páčila epizóda, kde to chalani roztočili v Las Vegas. To nemalo chybu. Záverečné finále zaklapnutia mozaiky tiež potešilo, takže celkom spokojnosť. 70/100 ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Při porovnání věhlasu a kvality mě nenapadá příliš mnoho filmů, o kterých se moc nemluví, ale zároveň mají skvělé tempo, našlapaný soundtrack a správně ujetý dějový pletenec jako právě Go. Ve výčtu bláznivých postav samozřejmě vyčnívá zvíře Olyphant a kráska Katie Holmes byla lehce zastíněná od Sarah Polley. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Go go go děcka, go! . . . Tři hvězdičky tedy za tři historky mladých vymaštěných, bordelpapá se synátorem a jednoho fízla s ženuškou jak paní Grossovou, obchodníky to s teplou vodou... Hotový sametový podsvětí... ;-] . . . Přes snahu o trendy propletenost a cool happyendek jinak ale klišoidní rutinní jakože nezávislý hwproduct se špetkou těch dobově tuctucových beatů pro mladé vymaštěné. Vyklidněné třeba k tomu... Víc k tomu netřeba. - - - - - (Poprvé viděno 25.11.2011 ve vyklidněné odpoledne na dvd /s původní zvukovou stopou a originálním formátem obrazu/, hodnocení 1724., gomentář zde odzívnutý jako šestasedmdesátý - 25.11.2011) ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Původně Doug Liman nechtěl obsadit Scotta Wolfa, protože už ve filmu měl jednu hvězdu televizních obrazovek (Katie Holmes). Když jej ale zahlédl, jak si na chodbě povídá s Jayem Mohrem, hned mu došlo, že je to správná dvojka. (Ai.ma)
  • Scénárista John August původně napsal Go jako krátkometrážní film o Ronně. Další dvě kapitoly se rozhodl později přidat proto, aby objasnil postavy Adama a Zacka a vysvětlil návštěvu Simona v Las Vegas. (Ai.ma)

Související novinky

Creepshow znovu

Creepshow znovu

31.10.2005

V roce 1982 spojil své síly kultovní hororový režisér George A. Romero se spisovatelem a scénáristou Stephenem Kingem a dali dohromady film Creepshow. Soubor pěti hororově komediálních povídek se… (více)

Reklama

Reklama