Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Profesionální zloděj dostane horký tip na loupež přímořské sídlo bilionáře, ale uprostřed práce je vyrušen samotným majitelem a dokonce okraden o milovaný prsten od své nové lásky. Netušil totiž, že se setká s podvodníkem a prsten se snaží získat za každou cenu. (oficiální text distributora)

Recenze (71)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jsou dva druhy filmů o zlodějích. Buď o sympaťácích, kterým přes jejich nezákonné počínání nelze nefandit a nebo o těch, jimž přejete 20 let lásky ve sprchách Sing Singu. Toto byl ten druhý případ.. Nesnesitelnost Lawrence vyvažuje Bernie Mac, De Vito se mi zdá rok od roku menší nejen fyzicky. Totálně nevtipné a se zápletkou, kterou by vyřešil Boris Břitva a jeho příruční mačeta za pár vteřin.. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Hodně slabší průměr, nebýt výrazně vybočujícího policisty s prdícími bišonky a kouzelnicko-zlodějské manželské dvojice, přemýšlel bych, proč je to vůbec komedie. Policajt a manžele bylo to jediné zábavné a humorné na celém filmu. Nezachrání to ani Martinovy ksichty, které tady dělal jen tak zbůhdarma kdy si na ně zrovna vzpoměl, že by mohl být směšný. Nebyl. ()

Reklama

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Danny DeVito se dá ještě unést, i když už měl mnohem komediálnější chvilky. Ovšem Martin Lawrence je opět nesnesitelně trapný. Komu přijdou černošské grimasy alá směju se jak debil a hláškuju cosi divného, co mi přijde cool, tak vřele doporučuju. Zábava to přesto chvílemi byla, ale už si přesně nepamatuju, jestli jsem se opravdu bavil nebo se mi to jen zdálo. ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Lawrence je přesně ten typ komika, který by toho měl co nejdřív nechat. Důvod? Není vtipný. Filmy, ve kterých hraje, by byly o tolik snesitelnější, kdyby v nich Lawrence jen normálně účinkoval a nekřenil se jak hovado. Konkrétně tato věc je potom i obsahově velká nuda, DeVito to sám nezachrání a za Lawrence jde udělit maximálně minusové body. 40% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Prečo ste to predali?“ – „Technické problémy.“ – „Rozvod?“ – „Technické problémy!“.“ Martin Lawrence (BAD BOYS II), Bernie Mac (DANNYHO JEDENÁSTKA), John Leguizamo (SPAWN), Danny DeVito (VOJNA ROSEOVCOV), Carmen Ejogo (POLICAJT ZO SAN FRANCISCA), William Fichtner (DOKONALÁ BÚRKA), Larry Miller (KARNEVAL DUŠÍ) a Richard Schiff (Západné krídlo) nemusia byť slabí herci, ale napchať ich do jedného celovečeráku jednak svedčí o malom rozpočte a jednak to čo-to vypovedá i o neslávnej výslednej podobe. Zlodejské filmy mám rád, ale vyložene komediálne heist movie ma nebavia. Nebyť hŕstky podarených scén (vulgárna tlmočníčka do znakovej reči, laser, nežný gay belošský detektív), bolo by to ozaj slabé. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (2)

  • Skladatel Marc Shaiman řekl magazínu Playbill, že pracovat na tomto filmu, pro něho byla nejhorší práce kterou zažil. (Pumiiix)

Reklama

Reklama