Reklama

Reklama

Americká romantická komedie vypráví o mrzutém manhattanském zubaři Bertramu Pincusovi (Ricky Gervais), který podstoupí operaci, při níž nečekaně zemře, ale za pár minut znovu ožije. Poté zjistí, že má schopnost, o kterou rozhodně nestál - vidí duchy a může s nimi komunikovat. A co je ještě horší, duchové po něm neustále něco chtějí. Navíc ho jeden z nich, někdejší byznysmen Frank Herlihy (Greg Kinnear), zatáhne do intriky, týkající se jeho ženy Gwen (Téa Leoni). Ta se totiž chce znovu provdat za muže, jehož Frank podezírá z nekalých úmyslů, a díky tomu se všichni zamotají do zábavné leč prekérní situace mezi tímto a oním světem. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (267)

Terva 

všechny recenze uživatele

Začátek je povedený. Agregát od klimatizace a autobus - šokující -, srandovní..ááá teď néé!! Spousta dobrých hlášek : kouření slouží nějakému účelu, pročistí stavy a zbaví nás pitomců. Dobrý večer doktore Pincusi. Jděte do háje!! Nechal jsi noviny na inzerátech na mobily, sadisto!! Ona měla zvláštní nemoc. Slyšela jste o autokanibalismu? Kde jste sehnala toho koně? Ke konci jsem opravdu brečel, byl jsem vtažen do děje a skoro jsem zapomněl, že je to komedie. Ale když se rozhodl dělat ty správné věci, jinak to ani nešlo, prostě to patří k příběhu. Moc hezká komedie. Hudební stránka taky dobrá, jen pro připomenutí: The Beatles nebo John Mayer. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé, v roku 2008 vznikli dva dosť podobné filmy s prakticky rovnakou tematikou: Ghost Town a Over Her Dead Body. Oba mali takmer úplne totožné motívy a zápletku, akurát samozrejme inšie prostredie, postavy a súvislosti. No popravde, Over Her Dead Body sa mi páčilo predsa len o čosi viacej. Toto mi pripadalo ako keby z toho chceli robiť komédiu za každú cenu a občas ten sarkazmus vôbec nedopadol na úrodnú pôdu. Príbeh to bol dobrý, aj zápletka a všetko to okolo, len to podanie celého filmu sa mi až tak nepozdávalo. Väčšina filmu sa točila stále len okolo toho istého sebectva hlavnej postavy zubára, no aspoň že záverečná pol hodinka bola vydarená a miestami dosť dojemná. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Snažil jsem se britskému komikovi Ricky Gervaisovi přijít na kloub Kanclem, Komparzem a nakonec i tímhle filmem, ale nikdy jsem si ho nebyl sto oblíbit natolik jako řada jiných lidí. Ten herec má v sobě určitý potenciál, ale stejně jako v předešlých seriálech, tak ani tento film mě nedokázal tolik bavit, i když věřím, že Rickyho oblíbenci si ho určitě zamilují. Jenže když mi něco nesedne tak mi to holt nesedne. Pčík. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Dôkaz, že aj klišéovitá téma sa dá natočiť s trpkou ľahkosťou, ktorá vzbudzuje dojem nezávislého filmu. Romantická komédia s jemnou, ale aj tak znamenite horkou príchuťou drámy, a v ktorej najmä herci sú tvorcovia výsledného, príjemného dojmu. Originálne a nenásilne spracovanému klišé dopomáhajú jeden-dva zvraty a úprimne dojemný záver. Samozrejmosťou sú vtipné scény, ktoré dokážu pohnúť bránicou natoľko, aby opadol aj mierny filmový sentiment. 80%. ()

Sinn 

všechny recenze uživatele

Představa, že když hlavní roli hraje můj oblíbený komik Ricky Gervais, tak by to mohla být zábavná komedie, byla evidentně velice naivní a mylná. Žvásty, nuda, klišé, ale vtipná písnička na začátku - spojení ducha a I´m looking through you mě pobavilo...jen škoda, že to byla jen ta jediná zábavná věc z celýho filmu... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (10)

  • V jedné scéně je možné si všimnout, že se Téa Leoni podívá na Grega Kinneara, ale on je přitom duch a nemůže být tedy viděn. (bosan)
  • Při natáčení prohlásil Gervais, že to je poslední film, ve kterém hraje a nemůže mluvit do natáčení. (don corleone)
  • Ve filmu zazní i písnička od Beatles "I'm Looking Through You". Jde o jednu z mála příležitostí, kdy byla použita původní verze nějaké skladby od Beatles ve filmu. (don corleone)

Reklama

Reklama