Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Spolužáci ze střední jsou už rok mrtví. Julie Jamesová (Jennifer Love Hewittová), která jako zázrakem přežila vražedné běsnění rybáře, je pronásledována přízraky a paranoidním strachem. Dokonce se rozešla se svým přítelem Rayem. Aby přišla na jiné myšlenky a dala si dohromady oprávněně rozházenou psychiku, přijímá nabídku své spolužačky z vysoké školy Karly, aby společně s přáteli strávili víkend na Bahamách. Nikdo z nich neví, že v tropickém ráji právě začíná sezóna hurikánů. Nikdo z nich netuší, že ani tady nebude mít Julie chvilku klidu. Venku se začíná zvedat vítr, je nejvyšší čas na první efektně brutální vraždu. Tajemství loňského léta není zapomenuto a Julie dostává brzy druhou šanci zemřít... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (186)

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

Bohužel jen průměrné pokračování fajn slasheru. Nijak mě to neurazilo, nijak mě to neuchvátilo. Ano scénář nebyl top strop, nicméně zpracování bylo docela fajn, stejně asi jako prostředí. Herci nebyli nijak zvlášť otravní, tudíž mi to přišlo na pohodu sledovatelné. Hrdý na tvůrce však nejsem ani náhodou, a pořád se to mohlo vyvíjet zajímavěji. Věci se kupily a kupily, já jsem však moc neměl o co se ve filmu zajímat, tudíž jsem jen vychillovaně seděl a přehodnocoval co vlastně vidím. Nakonec to musím označit vážně jen za klasickej nudnej slasher. 50% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie, ktoré už len ťahá z pôvodného snímku to najlepšie, ale v sterilnejšej podobe. Ale vynahradzuje nám to Jennifer Love Hewitt a jej ladné telíčko, plus skvelo podané slasher scény. Aj napriek niekoľkým hrubým logickým kiksom, z môjho pohľadu žánrový nadpriemer, teda po stránke remeselnej. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

Slabší sequel nijak úžasného originálu. Docela by mě zajímalo, kde je těch pětašedesát milionů, co to stálo. Ale kdo by odmítl strávit hoďku a půl v tropickém ráji s Jennifer Love Hewitt a dalším atraktivním (Brandy Norwood, Jennifer Esposito), hororovým (Jeffrey Combs) a jiným (Black) křovím? Obloha se zatahuje, sílící vítr předznamenávající blížící se hurikán začíná mlátit okenicemi a někde poblíž se vrah s hákem prosekává k solidnímu bodycountu. Ale do trojky nejdu, ať si JohnnyD říká co chce. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Někoho jsem zabila, ale byla to nehoda........... Jennifer Love Hewitt ( Julie James ) zůstává a je stále hezčí a hezčí. Víte jaké záběry nemám rád ? Třeba ten z dvacáté druhé minuty. Utíkání před jedoucím autem prostředkem silnice, přitom stačí jen uhnout ke krajnici. Tady se však hlavní pronásledovaný rozhodl skočit přes svodidlo až v tom nejhorším místě - za svodidlem byl svah. Ve filmu si zahrál i Jack Black jako Taitus a ještě nebyl psaný ani v závěrečných titulcích. Julie ( Jennifer ) si ve 36 minutě zaspívá song How do i deal. http://www.youtube.com/watch?v=Cg377DeHgsM Děj filmu se odehrává na Bahamách a i na Bahamách je v módě nošení rybářských pláštěnek, zajímavé. CITÁT - Prosím, nerušit........... Karla Wilson ( Brandy ) a její přítel Tayler ( Mekhi Phifer ) mě docela lezli na nervy, čekal jsem nadějně zda a kdy zemřou. A taky mě docela štvalo, že ve filmu umírá spousta nevinných lidí, kteří nemají nic společného s případem loňského léta. Film je o hvězdu horší než jeho loňský kolega. CHYBA VE FILMU - Julie vystřelí ze šesti raného koltu osm nábojů - to je výkon. Hudba - John Frizzell a kamera - Vernon Layton. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, ale toto je ďalší z filmov mojej mladosti, a stále sa mi aj po rokoch bombasticky pozerá. Krásna Jennifer Love Hewitt, nádherné lokácie ostrova, veľmi atmosferická búrka a rybár s hákom na ruke je parádna slasher postava. Maximum, toto si vždy rád pozriem, a nie len kvôli nostalgii. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • Keď sa pri finálnej konfrontácii na cintoríne objaví Ray (Freddie Prinze Jr.) pokúsi sa vystreliť z pištole, no očividne v nej nemá náboje. Keď však o niekoľko sekúnd Julie (Jennifer Love Hewitt) vezme zbraň zo zeme, vystrelí z nej na Bena Willisa 8 krát. Nie len, že v nej pred malou chvíľou neboli náboje, ale išlo o pištoľ, do ktorej viac ako 6 nábojov nezmestí. (tXtX)
  • Postava Karly (Brandy Norwood) nemala byť pôvodne černoška. (RosieMcgowa)
  • Podstatná část děje se má odehrávat na Bahamách, ale když Julie a ostatní jedou lodí na ostrov, vidíme v pozadí kopce a hory. Bahamy mají malou nadmořskou výšku a tvoří je vesměs rozlehlé pláže. Film se natáčel ve státě Jalisco, což je jeden z 31 státu Mexika. (Stocki)

Reklama

Reklama