Reklama

Reklama

One Punch Man: OVAs

(seriál)
  • Japonsko ワンパンマン OVA (více)
Promo

Série(2) / Epizody(12)

Recenze uživatele Jeoffrey k tomuto seriálu (6)

Shinobi yorisugiru kage (2015) (S01E01) 

Znáte ten pocit, kdy cítíte, že vás někdo sleduje? Ani superhrdinové se tomuto občas nevyhnou, stejně jako Saitama. Když navíc získá jistotu v momentě, kdy mu někdo ukradne tu jedinou dlouhou hranolku v jeho těžce vydřeném obědě, pak to zákonitě musí někdo odskákat... Zábavné, ale příliš krátké, na druhou stranu Genos je v tomto díle opravdu super. 9/10 ()

Hanashibeta-sugiru deishi (2016) (S01E02) 

Variace na téma "Jak jsem ztratil a zase našel klíče", nebo možná spíš "Jak jsem se při nakupování zapletl s mafií", kdo ví? Možná jen ten Genos, který vážně neumí vyprávět příběhy... Ovšem smál jsem se skoro celých dvanáct minut i když u té části v koupeli, kdy se chlapci nemůžou dohodnout jaký zvuk vyjadřuje pocit "uvolnění" jsem měl mírně vyvalené oči a přemýšlel proč zrovna tohle někdo potřebuje řešit. No lidé jsou divní a superhrdinové taky... 8,5/10 ()

Kojire-sugiru ninja (2016) (S01E03) 

Sonic - Ninja který je až příliš komplikovaný a jeho cesta za nalezením nové motivace a překonání svého strachu... Nebylo to špatné, ale celý díl jsem se nesmál (jen občas), takže slabší jak předchozí OVA. 8/10 ()

Gōin-sugiru Bang (2016) (S01E04) 

No já tomu ty čtyři * ještě dám, ale je fakt, že jsou hodně slabé a že tahle episoda je vážně zatím asi nejslabší speciál. Za celých 12 minut jsem se 3x pousmál a to je na OPM opravdu sakra málo! 6,5/10 ()

Iroiro ari-sugiru kyōdai (2016) (S01E05) 

Příběh o Fubuki, jejích podřízených, dramatickém vztahu se starší (!!!) sestrou Tatsumaki a záchraně vlaku, ke které se malinko připlete i Genos je trochu akční, trochu dramatický ale (a to je asi největší problém) není skoro vůbec vtipný. Na poměry něčeho jako je OPM by se tenhle díl dal opravdu označit spíš za nudu. Fubuki mám docela rád a její motivaci i víceméně chápu. Tornado mi na rozdíl od Starletky zase až tak nevadí i když je to typický "annoying brat" a tady toho prostoru zase tolik nemá (třeba v posledním speciálu jí je vidět a slyšet mnohem víc)... Genos toho prostoru taky moc nemá a tak je to hlavně o těch vážnějších věcech a problémech mladší sestry, co žije ve stínu mnohem úspěšnějšího sourozence. Skoro bych řekl, že nejlepší postavou tady byla ta bezejmenná hrdinka z C třídy... Jestli je tento díl zbytečný říct nedokážu, ale to že je ze všech těch speciálů nejslabší klidně prohlásím. Na druhou stranu na poměry speciálních episod je to pořád spíš průměr, ale slabý... 4,6/10 ()

Fukanō-sugiru satsujin jiken (2016) (S01E06) 

Co se může stát, když na superhrdinské párty v parních lázních potkáte zombiemana, který prý nemůže zemřít? Když se party rozjede, je jen otázkou času, než to někdo prověří... Na druhou stranu měl štěstí, že ho propíchla katana a ne takový Pri-Pri-Prisoner. Zasmál jsem se všehovšudy 2x což je zase jednou docela málo. 6/10 ()

Reklama

Reklama