Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Šest tisíc let čekal Ivan Sliz na vysvobození ze speciálně uzamčené komnaty. Nyní, když je opět na svobodě, spřádá plán na ovládnutí celého světa, ale v cestě mu stojí šestice mladých lidí, kteří se díky vesmírné síle mění ve Strážce vesmíru - odhodlané bojovníky dobra. Snímek vznikl na základě úspěšného seriálu. (oficiální text distributora)

Recenze (145)

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Z nostalgie a taky proto, že jako malé dítě, jsem chtěl být taky jedním ze strážců vesmíru. :-) A který malý kluk ne? Tenkrát to strašně frčelo, zdejšímu odpadovému hodnocení se divím. Každý raději dá odpad, než aby měl vlastní názor a náhodou se před ostatními neztrapnil...no jo musí se jít přece s davem...ubohost... ()

Bukiet odpad!

všechny recenze uživatele

Áááách! Původní seriál patří k těm, které si vždy rád vychutnám. Kdykoliv nechtěně natrefím v TV na Strážce vesmíru, vždy fascinovaně hledím na celý díl až do konce, zhypnotizován blbostí děje jako králík hladovou kobrou. Ale tohle veledílo trvá pětkrát déle než jeden díl seriálu a i jako hloupý králík bych musel nakopat pitomé kobře, která by mne tak dlouho hypnotizovala. Zas tak velký masochista nejsem. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Světe, boj se. Další populární televizní seriál se dočkal filmové podoby. Hlavní hrdiny jsou tentokrát jakási študácká děcka, legrační přilby a přiléhavé trikoty zůstávají, jalový scénář i připitomělé výkřiky jakbysmet. Ale tehdy to fenomén byl, to se musí nechat. Takže nostalgie tu jednu hvězdu přeci jen vykouzlila. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu, že Power rangers seriál je čistá katastrofa, tento celovečerný snímok až tak tvorcovia nezmrvili a pre detského diváka sa tu dá nájsť aj čo to zmysluplné, aj keď aj tento film ide dosť v kontúrach pôvodného seriálu. Každopádne vzhľadom na úspešnosť seriálu v onej dobe si to celovečerák asi zaslúžilo. Celkovo ale tento koncept ide mimo mňa a pri pozretí skôr krútim hlavou, ako by som si to mal nejako duchaplne vychutnať. 30 % ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Ne, lidičky nebojte se, nemrdlo mi ani nejsem zfetovaná nad únosnou míru. Pravda je prostá - Na tomhle filmu jsem vyrůstala, žrala jsem ho s takovou vervou jak soukmenovci misku rejže a Amy Jo Johnson byla moje tajná láska a první silné varování, že nebudu jen na rákosky a navíc, že budu skutečně přiteplená až hanba. Ivan Sliz byl padouch největší a nebyl den , abych si nezařvala - Pííííčoooo MORFUJEME !!! Je to strašná sračka, nemá to hlavu, patu, ruku, prostě nic, ale má to kurva koule. Bojové scény kolosálně na píču, ale jsou bomba, příběh je vymrdanější než thajská štětka, ale boží a tak dále. Nejlepší nejhorší film všech dob, já ho žeru, já ho miluju a já viděla i prodlouženou dvouhodinovou verzi (to ani nevíte, že je, co? ) A i když si to pustím dnes, tak mě to bude bavit, zase budu ta malá Linh (věkově, krpatá jsem furt) a zase budu spokojená. Takže mi kurva nesahejte na dětství nebo začnu morfiovat !! Ééé morfovat !! ()

Galerie (14)

Zajímavosti (11)

  • Podle původního scénáře měli Rangeři bojovat proti obrovským krysám, které vytvoří Ivan Sliz. Jelikož kostýmy nefungovali tak, jak se zamýšlelo a působily příliš „nízkorozpočtově,“ byly krysy nahrazeny potvorami, které ve filmu Ivan stvoří. (HellFire)
  • Když se Dulcea (Gabrielle Fitzpatrick) zeptá Adama (Johnny Yong Bosch), co se děje, odpoví: „Jsem žába.“ Bosch později přiznal, že přepsal větu ve scénáři a naléhal na režiséra, aby použili upravenou větu, protože cítil, že žába je pro jeho postavu nešťastným výběrem. (HellFire)
  • Walter Jones, Thuy Trang a Austin St. John (původní černý, žlutý a červený Power Rangeři) měli hrát ve filmu, ale nemohli se účastnit, protože byli vázáni smlouvou k seriálu. (HellFire)

Reklama

Reklama