Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick dokáže okouzlit každou ženu a dostat ji právě tam, kde ji chce mít. Jednoho dne se mu ale stane nehoda, po které začne slyšet, co si ženy opravdu myslí. S úspěchem začne tuto schopnost používat k vlastnímu prospěchu. Prvním terčem se stane nová ambiciózní kolegyně, která dostala jeho vysněné pracovní místo. Nick hodlá vydávat její nápady za vlastní, ale plány mu zkříží láska... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (630)

kitano 

všechny recenze uživatele

Komedie prilis nemusim a tie americke uz vobec nie. Iste. Aj tu je dej poskladany z klise, avsak inak je film zalozeny na velmi originalnom napade, a obsahuje kopec vypecenych scen ktore ma vzdy zarucene rozosmeju (napr ked gibson zisti, ze aj ked dokaze pocut, co si zeny myslia, marne pocuva co si myslia dve blondyny-sekretarky, pretoze nemyslia vobec :)). Gibson je skvely a nebyt toho trapneho konca, mozno by to bolo aj za desat. 9/10 ()

kOCOUR 

všechny recenze uživatele

Velice svěží a netradiční romantická komedie, která těží z obrovské herecké souhry hlavních protagonistů. Gibson pomocí svých výrazových prostředků zvládne tradičně snad úplně všechno, zato Huntová je k nepoznání. Sympatický, precizně zvládnutý Gibsonův protiklad unese s přehledem větší komickou tíhu než její partner a kolikrát ve scénách s ním dokonce jasně dominuje! Jen tak dál... ()

Reklama

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Josh Goldsmith, Cathy Yuspa .. Aspoň na chvíli vědět na co ženy doopravdy myslí a po čem/kom tajně touží ... hmm, slastné to pomyšlení! Ale zpět k filmu - příjemně jsem se pobavil, herecké výkony i formální stránka je na úrovni a Vás doufám snímek potěší stejně. ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Zoufale nevyužitý potenciál. Nápad s několika lepšími scénami tentokrát nestačí. U záchodového hovoru s dcerou jsem definitivně vzdal hledání důvodů pro vyšší hodnocení; máme tu laciné sexuální narážky, vykrádání nápadů své nadřízené, nalézání vztahu s dcerou, zapomenutou puťku v práci a celkově všechno, co lze čekat. Nebylo by na škodu, kdyby tvůrčí přístup obsahoval více nadhledu a satiry. Cesta hloupě neškodnými mainstreamovými vodami nebyla pro takové téma nejvhodnější volbou. Co na tom, že Gibsonovi role poměrně sedla. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Pokud byste mi řekli zhruba děj filmu, tak opravdu budu čekat jednu z největších kravin, které kdy spatřily světlo světa, ale Nancy Meyers se kupodivu dokázala s tímhle ošemetným nápadem, který se jí podle mého názoru mohl i vymstít, vytáhnout. Opravdu výborná komedie, jako asi u každé komedie bych řekl, že moc dlouhá, ale jinak nemusím vytýkat nic. Herci jsou super a vše šlape jak po másle. Možná trochu častěji nějaká hláška nebo opravdový vtip by byli v pohodě, ale jsem spokojen. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (16)

  • Natáčanie prebiehalo v amerických mestách Chicago (Pui Tak Centre, Drake Hotel, Near North Side, Chinatown, Armour Square), Los Angeles (University of Southern California), Beverly Hills (Greystone Park & Mansion) a Culver City (štúdio Culver Studios) od 23. februára do 23. júna 2000. (Greenpeacak)

Související novinky

Po čem (asijské) ženy touží

Po čem (asijské) ženy touží

04.06.2010

Čínský scénárista a režisér Chen Daming se rozhodl vrátit Hollywoodu „remakový úder“. Už tento týden začne s rozpočtem 5 miliónů dolarů natáčet předělávku romantické komedie Nancy Meyers Po čem ženy… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno