Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick dokáže okouzlit každou ženu a dostat ji právě tam, kde ji chce mít. Jednoho dne se mu ale stane nehoda, po které začne slyšet, co si ženy opravdu myslí. S úspěchem začne tuto schopnost používat k vlastnímu prospěchu. Prvním terčem se stane nová ambiciózní kolegyně, která dostala jeho vysněné pracovní místo. Nick hodlá vydávat její nápady za vlastní, ale plány mu zkříží láska... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (630)

Agatha 

všechny recenze uživatele

Velmi vhodně zvolený originální námět, který udělal své. Na dojmu přidali i filmoví rivalové Mel Gibson a Helen Hunt (mimochodem jí to v tomto filmu neobyčejně sluší), kteří se postupně sbližují. Nicméně z toho vznikla působivá romantická komedie na úrovni, plná vtipu, šarmu a doplněná o temperamentní hudbu. Divák se u toho prostě výborně pobaví - a o to přeci v komedii jde, ne? ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ako je už nepríjemným zvykom pri komerčných komédiách, musím povedať, že zo sľubného námetu sa dalo vytrieskať omnoho viac. Mohlo to byť viac vtipné, viac trefné, viac vulgárne a menej romantické. Proste priemer, ktorý sa snaží zapáčiť každému aspoň trochu, aby na to išli do kina všetci a príliš po ňom nebrblali. Natočil by som drsnejšiu dvojku, kde chlap bude skutočne vedieť, o čom ženy rozmýšlajú a nebude mu z toho dvakrát dobre. 12 rokov po jednotke je už iná doba a publikum, ktoré by to ustálo. ()

Reklama

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Opravdu vtipná, milá komedie - asi tak do dvou třetin filmu. Od té doby co Mel "zmoudří" (nebo zmagoří?) a začne rozdávat rozumy o tom, jaká jsem my chlapi sobecká stvoření (neřku-li hovada) neschopná naslouchat ostatním (rozuměj ženám) se mi snímek začal dost nelíbit. Bohužel se nakonec hodně projevilo že film režírovala žena. Bavil jsem se velmi dobře, ale výše zmíněná moralistní poselství si mohou tvůrkyně strčit... do kabelky a odnést si je na schůzku s partnerem do manželské poradny. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $70miliónovTržby USA $182,811,707Tržby Celosvetovo $374,111,707║ Tento film je pre mňa najlepšia možná romantická komédia čo som videl. Herci v hlavných úlohách Mel Gibson a Helen Hunt majstrovsky zvládajú svoje postavy a tým aj povyšujú súhru a príbeh do úrovne dokonalých. Zábavnosť filmu je tiež výsostne bohatá. /videl v kine: 100%/ ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele

Zoufale nevyužitý potenciál. Nápad s několika lepšími scénami tentokrát nestačí. U záchodového hovoru s dcerou jsem definitivně vzdal hledání důvodů pro vyšší hodnocení; máme tu laciné sexuální narážky, vykrádání nápadů své nadřízené, nalézání vztahu s dcerou, zapomenutou puťku v práci a celkově všechno, co lze čekat. Nebylo by na škodu, kdyby tvůrčí přístup obsahoval více nadhledu a satiry. Cesta hloupě neškodnými mainstreamovými vodami nebyla pro takové téma nejvhodnější volbou. Co na tom, že Gibsonovi role poměrně sedla. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (16)

  • Ve scéně, kdy se Nick Marshall (Mel Gibson) skácí v koupelně k zemi, má na sobě černé punčocháče, ale když jej ráno probere uklízečka, tak má kolem pasu omotaný ručník, který v předchozí scéně strhl do napuštěné vany. (TaNya_)

Související novinky

Po čem (asijské) ženy touží

Po čem (asijské) ženy touží

04.06.2010

Čínský scénárista a režisér Chen Daming se rozhodl vrátit Hollywoodu „remakový úder“. Už tento týden začne s rozpočtem 5 miliónů dolarů natáčet předělávku romantické komedie Nancy Meyers Po čem ženy… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno