Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prezident USA připravuje se svým poradcem Ericem Blackem ekologický summit, na němž má prezident přednést klíčový projev o sjednocování světa. Přestože se dozvídá, že Black nechal bez jeho vědomí zahájit supertajný biologický projekt, nijak nezasahuje. Mezitím je okolí místa, kde se má summit konat, kontaminováno nebezpečnou látkou. Ken Fairchild, bývalý špičkový fotbalista a nyní velitel prezidentovy ochranky, prohlíží okolí budoucího summitu. Přidává se k němu strážce přírodního parku Isaac Smith a veterinářka Larraine Kellerová. Všichni se dostanou do těsné blízkosti kontaminované půdy. Speciální tým zatím obsadí celou oblast a nahradí i strážce parku, aby se o nehodě nikdo nedozvěděl, a má za úkol zlikvidovat všechny nepohodlné svědky... (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Myslím si, že hrál Americkej fotbal. Bradley je největší herecký prkno co jsem před kamerou kdy viděl. Dudikoffa taky moc nemusím, ale má aspoň pár vydařených filmů. Jestli se nemýlím, tak už asi dvakrát jsem ti doporučoval tu půlnoční jízdu, kde je Dudikoff jenom za podrž tašku a Hamill tam rozehrál herecký koncert, ale když se přes toho Dudikoffa nedokážeš přenést, tak je to těžký :)

na příspěvěk reagoval m.a.t.o.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Mal ostat pri basketbale, ci co to robil za sport. :)

David Bradley je pre mna nevyrazny, ale nijak ma nestval.

Dragon je kokot, toho nemusim. Bosworth je trapak, ktoreho neuznavam.

Este nemam rad Dudlikofa. Tiez chlapik s nulovou charizmou.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, m.a.t.o.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Jo ten je taky dost úděsnej to souhlas. Já vím, že ty Boze nemusíš, ale za mě úplně v poho. Jenom neměl moc štěstí na kvalitní filmy.

na příspěvěk reagoval Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

K tomu tě nikdo nenutí. Pořád si radši pustím tohle, než cokoliv ze současný rádoby béčkový produkce. A v komentu máš chybu. Nejzbytečnější akční pseudo hvězda je přeci David Bradley :)

na příspěvěk reagoval Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Nahodil jsem novej koment na tenhle skvost, kdyby na to byl někdo zvědavej :)

na příspěvěk reagoval Lacike

Reklama

Reklama