Reklama

Reklama

Big Ben - Série 3 (1998) (série)


Smrt o Valpuržině noci (S03E06)

(epizoda)
  • Německo Tod in der Walpurgisnacht

Obsahy(1)

V Tölzu se chystá velká oslava svátku čarodějnic. Mládež staví a navzájem si krade májky, všude je veselo. Také Roby vztyčil ověnčený stromek pod okno své vyvolené. Potíž ale spočívá v tom, že dívka pochází ze znepřátelené rodiny, milenci se tedy musí s láskou skrývat. Později večer je na lesní cestě nalezena mladíkova mrtvola. Stopy na těle jasně ukazují, že ho kdosi přejel. Proč má tedy oběť proříznutou krční tepnu? Komisař Berghammer musí zase pracovat, i když se celé městečko baví... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

retrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedený německý seriál seriál, od kterého nelze čekat styl Horácia, Mac Taylora či Grissoma z amerických bratříčků Kriminálek od Jerry Bruckheimera. Detektivní pátrání je zde spojeno s komickými figurkami mezi něž patří hlavní představitel Big Bena,jeho maminka, prelát, policista Feifer či stavitel. Režie i scénáře jsou v některých dílech nadprůměrné jinde nevybočují z průměru. Nebýt Ottfrieda Fischera asi by mě seriál tolik nenadchl. Tento herec spolu s ostatními vnáší do seriálu své osobité charisma, které nelze opomenout. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

50% - Pro mě jsou na tom všichni Big Beni přibližně stejně. Průměrná podívaná, televizní seriálo-filmy, které jsem dříve v pátek na primě sledoval... ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl začíná dětskou kalbou a ta je zakončena standardní vraždou. Vyšetřování není nijak světoborné a matka do Bena opět hlásí jak tlustej je, a že by si konečně měl najít nějakou mladou holku třeba i z té party těch smažek. Standardní díl se vším všudy. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV-film. Celkově slabší seriál se slaboučkými krimi díly. Obtloustlý mamiňáček Ben, řeší vraždy společně se svojí blízkou spolupracovnicí a někdy i za pomoci Benovy "vtipné" matky. Jak říkám, když dojde na humor, je to až trapně tragické a nepříliš sympatické. Prostě kriminálka pro starší věkovou kategorii, která tyto "slátaninky" má ráda a já jím to neberu. Každý máme hold svůj názor. Já si pamatuji, že jsem se na toto vždy díval s babičkou, ještě když jsem byl malý děcko. V tu dobu se mi to i líbilo, ale bylo to tím, že v té době mi každý cpal samé pohádky apod. No a tak jsem se vždy u babičky díval na kriminálky, abych věděl, že život není jenom pohádka. ()

Faye 

všechny recenze uživatele

Dívám se na díly se Sabrinou, líbí se mi její strohý humor„ A mimochodem, abych ti taky zkazila den. Řítí se sem tvá matka“. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama