Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Majitel internetové kavárny Rauscher pracuje pozdě v noci na zakázce. Dotelefonuje s manželkou Trixi, která má právě u sebe svého milence, mladého Floriana Scherera. Později někdo vejde k Rauscherovi do místnosti a ten je druhý den nalezen mrtev. Pravděpodobně do něho někdo strčil a on narazil hlavou na roh stolu. Ben zjišťuje, že Rauscherova firma pracovala pro mnoho klientů, včetně Alpské kreditní banky. Mezi pravidelné zákazníky patřila také kriminalistova matka, jež si právě zakoupila počítač. Ben a Sabrina začínají pátrat v řadách zaměstnanců banky, kde v poslední době proběhly některé náhlé změny (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (10)

octopuska 

všechny recenze uživatele

Můj oblíbený seriál na relax s lehce přerostlým, leč chytrým komisařem Benem, který nejde pro břitké a uštěpačné poznámky daleko a já se náramně bavím. Posvačí půl kila bůčku light a hurá na zloduchy spolu s charismatickou Sabrinou. Jejich kočkování miluju a jsou to skvělí parťáci. Benova matka Rézi, je jak veš v kožichu a nedá mu chvíli pokoj. Vymýšlí neuvěřitelný ptákoviny a jak je nějakej průser, vždycky je v něm namočená. Ben má dost často víc práce s ní a jejími prúsery, než s případy. Když k tomu připočteme zkorumpované osazenstvo malebného Tolzu v čele s Tonym Ramboldem, vychcaným prelátem a dalšími výkuky, tak občas zkrátka Ben neví kam dřív skočit a tupláček pivíčka s bůčíčkem musí stranou. Tento díl je můj zvláště oblíbený, neboť tu rozjíždí svou kariéru mladičký Florian David Fitz, který je mým velkým oblíbencem. ()

retrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Povedený německý seriál seriál, od kterého nelze čekat styl Horácia, Mac Taylora či Grissoma z amerických bratříčků Kriminálek od Jerry Bruckheimera. Detektivní pátrání je zde spojeno s komickými figurkami mezi něž patří hlavní představitel Big Bena,jeho maminka, prelát, policista Feifer či stavitel. Režie i scénáře jsou v některých dílech nadprůměrné jinde nevybočují z průměru. Nebýt Ottfrieda Fischera asi by mě seriál tolik nenadchl. Tento herec spolu s ostatními vnáší do seriálu své osobité charisma, které nelze opomenout. ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV-film. Celkově slabší seriál se slaboučkými krimi díly. Obtloustlý mamiňáček Ben, řeší vraždy společně se svojí blízkou spolupracovnicí a někdy i za pomoci Benovy "vtipné" matky. Jak říkám, když dojde na humor, je to až trapně tragické a nepříliš sympatické. Prostě kriminálka pro starší věkovou kategorii, která tyto "slátaninky" má ráda a já jím to neberu. Každý máme hold svůj názor. Já si pamatuji, že jsem se na toto vždy díval s babičkou, ještě když jsem byl malý děcko. V tu dobu se mi to i líbilo, ale bylo to tím, že v té době mi každý cpal samé pohádky apod. No a tak jsem se vždy u babičky díval na kriminálky, abych věděl, že život není jenom pohádka. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do Lázní Tölz přišel internet a s ním se urodila jedna vražda uškrcením. K tomu pan prelát přišel na to, že internetem by mohl vydělat a vymáčknout z lidí nějakou tu škváru na opravu kostela. Na co jiného taky. Do kapsy těžko, když je to prelát. Standardní díl, na který se standardně pěkně kouká. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama