Reklama

Reklama

Django


Nagadoches (E03)

(epizoda)
Francie / Itálie, 2023, 50 min

VOD (1)

Obsahy(1)

John, jeho synové, Django a Sarah odjíždějí do Nagadoches, kde by jim vrt mohl nakonec prodat Johnův starý přítel. Upozorněna Aaronem, svým chráněncem infiltrovaným v Novém Babylonu, se Elizabeth snaží získat náskok a organizuje útok. Django však brzy překazí jeho plány. (Canal+ Action)

Recenze (3)

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já vlastně nevím, o čem ten seriál má pojednávat. Děj v přítomnosti je absolutní nuda. Do toho tam plácají nasílu tu odpornou multikulturní vložku, která dělá z celého seriálu jedno nekoukatelné dílo. Tohle není seriál za neho světa, je to utopie pár nemocných tvůrců ovládající filmovou a seriálovou branži. O čem tento díl byl? Opravdu mi to vysvětlete, protože já nevidím žádný pokrok. ()

Filmyx 

všechny recenze uživatele

Poslední díl, co jsem dala. Mé marné čekání na nějaký zajímavý děj utnula snad už povinná, ovšem příběh nijak neposouvajici homovložka, kdy se začali oblizovat dva švagři. Hrozná nuda. ()

Reklama

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dějové stránce se toho nového zase až tak moc nestalo. Další nutný dialog milujícího otce s nenávistnou dcerou a další přepadení. I když je fakt, že na konci přestřelky je prozrazená další BLM Lebensborn zajímavost. A vlastně ohledně ideologie tohoto seriálu nepřekvapující. A začínala někomu chybět propaganda LGBT…? Ale jistě. Na závěr tohoto dílu se dočká. To by bylo, aby to i v tomto seriálovém počinu nebylo. ()

Galerie (38)

Reklama

Reklama