Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Texas, konec 19. století. Django, osamělý pistolník, přijíždí do odlehlého pustého městečka na vrcholu kráteru: Nového Babylonu. Městečka vyděděnců, obývaného muži a ženami všech původů, ras a vyznání. Django tu hledá muže, kteří vyvraždili jeho rodinu, ale místo toho nachází svou ztracenou dceru Sáru. Ta ovšem se svým otcem nechce mít nic společného. Chce, aby odešel, a to navždy. Django se s tím nedokáže smířit a není nic, co by neudělal pro druhou šanci na jejich vztah. (Canal+ Action)

(více)

Recenze uživatele tomik99 k tomuto seriálu (3)

Nový Babylón (2023) (E01) 

Líbí se mi kostýmy, hudba, natáčecí lokace a výprava. To vše je na velice slušné úrovni a je vidět, že se seriálu chopili zkušení tvůrci, kteří mají zkušenosti s velkými produkcemi. Ani si úplně nemůžu stěžovat na herecké obsazení. Mattias Schoenaerts má určité charisma a kukuč Aragorna, takže se o hlavní roli nebojím. O co se ale už mnohem více bojím, je samotný příběh. První díl vás má vtáhnout, já se ale místy nudil. ()

Dáma (2023) (E02) 

V ději se malinko ztrácím a úplně nechápu motivace hlavních postav. Mám obavu, že se některé věci dějí, protože to tak scénář jen vyžaduje. Chce to ještě pár silnějších scén a trochu zamakat na příběhu a může to být dobré. Zatím je to ale těžký průměr. Zároveň mi vadí ta westernovská utopie s černochy. Lecco si mohli tvůrci odpustit. ()

Nagadoches (2023) (E03) 

Já vlastně nevím, o čem ten seriál má pojednávat. Děj v přítomnosti je absolutní nuda. Do toho tam plácají nasílu tu odpornou multikulturní vložku, která dělá z celého seriálu jedno nekoukatelné dílo. Tohle není seriál za neho světa, je to utopie pár nemocných tvůrců ovládající filmovou a seriálovou branži. O čem tento díl byl? Opravdu mi to vysvětlete, protože já nevidím žádný pokrok. ()

Reklama

Reklama