Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Známá komedie ze studentského prostředí plná erotického řádění školních průšvihářů a teenagerů. Pokud chcete vidět holkám pod sukně, nastavte si na schodech zrcadla. Pokud ale chcete vidět víc, převlékněte se za doktora a jděte vyučovat zdravovědu nebo šití. Někdo bude mít štěstí a ztratí se v kabinetu mladé a náruživé bioložky. Pracovat s ústy a jazykem Vás zase přiučí francouzština. Jenom se nesmíte nechat chytit ředitelem, který je všude. A neberte si šaty s kovovými předměty. Mohli byste zažít magnetický striptýz proti vaší vůli. (IFA movie)

(více)

Recenze (24)

anderson 

všechny recenze uživatele

Teenagerská komédia z prcičkovského súdka. Partia stredoškolských nadržancov zostane zasa poškole. Keďže príčinou tohto stavu je miestna železná panna a sexi roztlieskávačka zároveň, rozhodnú sa ju verejne ponížiť. Napriek vulgarizmom a sexuálnemu harašeniu hrubšieho zrna, vtipná a o niekoľko tried lepšia (skoro až crazy) komédia, než dnešné produkty podobného žánru. Hrajú tu vcelku neznámi herci, ale režisérom je béčkový RAFAL ZIELINSKI. (30.3.2004) ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že odhalená prsa v teenagerských komedií přišla až s American Pie, ale tohle dílko z roku 1983 už taky tak fungovalo. je to takový mix Pomády bez písniček vs. německý pornofilm 1976 vs. Beverly Hills 90210. Postavy se dělí na tři kategorie: ti co jsou nadržení, ty, co ukazují prsa a ti, kdo se nad tím čílí. Děj to nemá, krom honby za odhalenými prsy, přičemž vrcholem jsou odhalená prsa té nejodtažitější. Ikdyž to je debilní, tak ten absurdní závěr vyvrcholení filmu mne nějakým záhadným způsobem pobavil. ()

Reklama

Ukubumbahoo 

všechny recenze uživatele

Klasická teenagerská komedie, všichni chodí do školy a jediné co je zajímá je nejkrásnější holka na škole a její poprsí. O nic jiného v celém filmu v podstatě nejde, ale i přesto by tato komedie mohla úspěšně bojovat s dnešními komediemi s obdobným námětem (takže v podstatě se všemi) a mnoho by jich porazila. Stále je to ale ujeté béčko o "kozách", pokud jste fandou aspoň jednoho, myslím že si to užijete. + Snímek vlastním na staré VHS a celý film je dabován jednou osobou a to je vážení nářez! :-D ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle mě bavilo, nejdříve jsem viděl dvojku a až pak jedničku, ale to neva. Nějak moc to na sebe nesouvisí. A tak jsem teda ani nic moc nečekal protože dvojka mě nebavila. Ale tady padaj strašný hlášky podpořený dokonalým dabingem "Do prdele to je ta píča":-)) No ty hlavní hrdinové jsou fakt zoufalci k pohledání a jejich nápady jsou bravurní. A délka filmu je na takový film ideální. Za mě palec nahoru. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Komédia plná prekvapení, v ktorej nie je núdza o dievčatá a ich vnady, náruživých mladíkov a ich málo vtipné falošné triky. Staršia komédia z roku 1983 s jednoduchým príbehom, ale v 80tych rokoch sme boli radi aj za to. Vtedy to bol hit. V dnešnej dobe neosloví snáď nikoho. Ak máte chuť na mladé kozičky, siahnite radšej po Porkym (1981). Ja som to videl asi pred mesiacom a skoro nič to vo mne nezanechalo, mám dokonca problém si vybaviť niečo iné, než sexi nôžky v stilettách. O hudbe nemusí byť reč a o nejakom zmyslu plnom príbehu už vôbec. Nezaujímaví herci, nie príliš atraktívne dievčatá, nie príliš dráždivé, nie príliš vtipné, nie príliš originálne. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama