Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cosi se blíží nocí. Temnota rezonuje tlukotem křídel a podivných zvuků. Jsou to netopýři. Nikoliv ti obyčejní - to sama noc roztahuje křídla a budí hrůzu. Když ožije tma, není před ní úniku. Když zmutovaní netopýři napadnou ospalé texaské městečko Gallup a ničí vše, co se jim postaví do cesty, před záhubou může obyvatele zachránit jedině zooložka Sheila Casperová, která studuje chování netopýrů, její asistent Jim a místní šerif Emmett Kimsley. Trojice zjistí, že agresivní netopýři jsou produktem vědce, který je infikoval virem, proměňujícím neškodná zvířata v zabijáky. Stopy vedou do opuštěného dolu, kde netopýři nocují a výprava do těchto ponurých míst vyvolává mrazení v zádech. Sheila a Kimsey musejí sebrat veškerou odvahu, aby se spustili mezi spící netvory a zlikvidovali celou jejich kolonii. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (47)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Klasický béčkový film o obehraném tématu, kdy vláda dělá genetické, nebo jiné výzkumy na zvířatech a potom se jim to zvrtne. Kolik takových filmů jsme už viděli? Jenže tady se skloubil film, který se vymyká kontrole sám o sobě. Herecké obsazení i výkony jsou na dobré úrovni, co se však týká triků i samotného děje to je opravdu nefalšovaná bída. Netopýři jsou neskutečně obratní, inteligentní a hlavně nezastavitelní (prokoušou i pletivo jako nic). Zobrazené létající hejno je jen digitálním výmazem filmového štábu a nic horšího jsem už dlouho neviděl. Co se týká hudby, tak tady jsem neutrální. Nebyla sice nic extra, ale určité úryvky na mě působili celkem příjemně a určitě vylepšili film. 30% ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

bubububububu!!!! Jsem velký agresivní masožravý a inteligentní netopýr! Animální horory jsou většinou na jedno brdo (a taky dost o hovně) a tenhle není vyjímkou. Není špatný, jen ho sráží místy až trpané efekty, debilní kecy a klišé kam se člověk podívá. První půlhodinu, či možná více jsem nudou skoror umíral, pak už se to dá. ()

Reklama

monolog odpad!

všechny recenze uživatele

Nevadila mi tujen zatraceně rychlá kamera, kvůli které jsem nestíhal ani sledovat, kde je obrazovka televize, natož co se na ní děje, ale i chabý a ohraný děj a triky (čti netopýři) horší jak titulní hrdinové v Útoku obřích angreštů. Lou by měl přestat brát všechno a začít si aspoň trochu vybírat. Neříkejte mi, že by to k ničemu nevedlo, spousta herců si vybíráním vytvořila velice dobrou kariéru. I když musí být někdo, kdo bere vše, jenže podle mě má Lou na mnohem víc. Tenhle film u mě nezachrání ani scéna k popukání s guanem až ke krku (k popukání z toho, že by ti netopýři dokázali vysrat tolik sraček, pokud teda nesnědli něco špatnýho). S ubíhajícími minutami je ten film stále větší blábol a i občasná jiskřička autorské invence ho nedokáže nakonec zachránit. A vlastně nezachrání ani diváka. Chcete vědět, o čem je ten film? O guanu, o hovně. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Krvavý měsíc !!" - "Co ??" - "Moje máma říkala, že když je měsíc takhle do ruda zbarvený, někdo umře.." - "Šerife, jestli se mě snažíte rozveselit, tak zbytečně.." ;) Ale béčkař Louis Morneau to v rámci tohohle batmanovského porna zvládl víc než slušně.. Alespoň v mém případě.. Nesmírně příjemně laciný film.. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak na tomhle jsem vyrůstal, film o městečku napadeném agresivními netopýri. Je to fajn béčko které má pár dost dobrých scén(pohled netopýrů na policejní auto nebo celá scéna s útokem netopýrů na město). Stejně tak jako mi nevadí těch dost nelogických kiksů, či hloupoučkým příběhem. Nejvíc mě ovšem baví celá csfd, jak tady každej že to má slabý efekty. Vždyt je to béčko z 90 let proboha. Ale též mi přijde zajímavé že už nikdo nezmíní pěkné netopíří figuríny od Grega Nicotera. Já se bavil výborně. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Živí netopýři, kteří se ve snímku objeví, pochází z Indonésie. (Caelos)

Reklama

Reklama