Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cosi se blíží nocí. Temnota rezonuje tlukotem křídel a podivných zvuků. Jsou to netopýři. Nikoliv ti obyčejní - to sama noc roztahuje křídla a budí hrůzu. Když ožije tma, není před ní úniku. Když zmutovaní netopýři napadnou ospalé texaské městečko Gallup a ničí vše, co se jim postaví do cesty, před záhubou může obyvatele zachránit jedině zooložka Sheila Casperová, která studuje chování netopýrů, její asistent Jim a místní šerif Emmett Kimsley. Trojice zjistí, že agresivní netopýři jsou produktem vědce, který je infikoval virem, proměňujícím neškodná zvířata v zabijáky. Stopy vedou do opuštěného dolu, kde netopýři nocují a výprava do těchto ponurých míst vyvolává mrazení v zádech. Sheila a Kimsey musejí sebrat veškerou odvahu, aby se spustili mezi spící netvory a zlikvidovali celou jejich kolonii. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (47)

Zeck 

všechny recenze uživatele

Nikdy nepochopim scénaristu a producenta, že v letech od 1950+ vrazí čas, energii a prachy do filmu, který má postrašit lidi, ale zároveň v něm působí něco tak totálně nestrašidelného jako netopýr, had, krysa, hemeroid z prdele. Tento film je televizní, jak kabaretní show TV Novy, je to klasická nudná sračka, která se kupuje a posléze zařazuje 3x ročně do pozdního vysílání, protože je to levné a splňuje to díky žánru "horor" to, co má komerční televize odvysílat alespoň jednou za měsíc. Tento film tedy není ničim jiným, než "výrobek určený k zaplácání hluchých vysílacích míst". Pokud jste udělali tak kardinální chybu a tento film si někde stáhli a pak ho sledovali doma s milenkou v naději, že jí postrašíte a ona vám roztáhne i podruhé, aby zahnala strach, pak zapřemýšlejte nad svým filmovým vkusem a odhadem filmů. Po tomto kousku vám usne dřív, než nasadíte šprcku. 20% ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

S klišé popretkávané príjemné béčko s nadpriemernou réžiou a skvelým strihom. Nezaškodilo by pridať sex a gore, aby to bolo dokonalé. Aj tak je to dobrý horor, i keď ku konci už stráca tempo, ale skvelý posledný záber, kombinujúci to najväčšie klišé s inováciou, potešil. Postavy sú predvídavé a otrasne napísané - tak ako to má byť. Poteší napr. hlavný Kokos na snehu Leon a jeho afektovaný a rádobyvtipný vedec. Predvídavý, ale cekom zábavný film. ()

Reklama

raimi 

všechny recenze uživatele

Bože, jak mně chybí tyhle pohodový příšerkový béčka, kdy se ze začátku šlápne na plyn a až do konce se jede. Sympatický obsazení, Revellova hudba, pěkná kamera a výprava, na béčkový poměry solidní rozpočet umožňující filmu vypadat v rámci mezí epicky a rozmáchle, triky od KNB EFX Group a netopýří očíčka ve tmě. Radost pohledět. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

MARABUNTA+CHOBOTNICA Poctivý zoohoror, ktorému to slušne odsýpa, má fajn hudbu. Z filmu cítiť, že tvorcovia sa vyznajú v obore - nič nenaťahujú, so žánrovým klišé pracujú tak akurát. Po akcii prichádza reakcia a z pomedzi ľudí sa rýchlo vytvorí osvedčená skupina: Drsný policajt, hláškujúci černoch, krásna blondínka a zmagorený vedec, ktorá nemôže sklamať... ()

bukowski83 

všechny recenze uživatele

No ono vážně nejde dát víc jak dvě hvězdy, ten film má hodně přirovnání, ale určitě ne strašidelný a děsivý, což by jeden u hororu přece jen očekával. Dokoukal jsem to jen z toho důvodu, že jsem nemohl usnout a nic lepšího v nabídce nebylo. Jinak ti "děsivý" netopýři byli spíše legrační a příběh byl tak hloupý až praštělo. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Živí netopýři, kteří se ve snímku objeví, pochází z Indonésie. (Caelos)

Reklama

Reklama