Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cosi se blíží nocí. Temnota rezonuje tlukotem křídel a podivných zvuků. Jsou to netopýři. Nikoliv ti obyčejní - to sama noc roztahuje křídla a budí hrůzu. Když ožije tma, není před ní úniku. Když zmutovaní netopýři napadnou ospalé texaské městečko Gallup a ničí vše, co se jim postaví do cesty, před záhubou může obyvatele zachránit jedině zooložka Sheila Casperová, která studuje chování netopýrů, její asistent Jim a místní šerif Emmett Kimsley. Trojice zjistí, že agresivní netopýři jsou produktem vědce, který je infikoval virem, proměňujícím neškodná zvířata v zabijáky. Stopy vedou do opuštěného dolu, kde netopýři nocují a výprava do těchto ponurých míst vyvolává mrazení v zádech. Sheila a Kimsey musejí sebrat veškerou odvahu, aby se spustili mezi spící netvory a zlikvidovali celou jejich kolonii. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (47)

monolog odpad!

všechny recenze uživatele

Nevadila mi tujen zatraceně rychlá kamera, kvůli které jsem nestíhal ani sledovat, kde je obrazovka televize, natož co se na ní děje, ale i chabý a ohraný děj a triky (čti netopýři) horší jak titulní hrdinové v Útoku obřích angreštů. Lou by měl přestat brát všechno a začít si aspoň trochu vybírat. Neříkejte mi, že by to k ničemu nevedlo, spousta herců si vybíráním vytvořila velice dobrou kariéru. I když musí být někdo, kdo bere vše, jenže podle mě má Lou na mnohem víc. Tenhle film u mě nezachrání ani scéna k popukání s guanem až ke krku (k popukání z toho, že by ti netopýři dokázali vysrat tolik sraček, pokud teda nesnědli něco špatnýho). S ubíhajícími minutami je ten film stále větší blábol a i občasná jiskřička autorské invence ho nedokáže nakonec zachránit. A vlastně nezachrání ani diváka. Chcete vědět, o čem je ten film? O guanu, o hovně. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Nikdy nepochopim scénaristu a producenta, že v letech od 1950+ vrazí čas, energii a prachy do filmu, který má postrašit lidi, ale zároveň v něm působí něco tak totálně nestrašidelného jako netopýr, had, krysa, hemeroid z prdele. Tento film je televizní, jak kabaretní show TV Novy, je to klasická nudná sračka, která se kupuje a posléze zařazuje 3x ročně do pozdního vysílání, protože je to levné a splňuje to díky žánru "horor" to, co má komerční televize odvysílat alespoň jednou za měsíc. Tento film tedy není ničim jiným, než "výrobek určený k zaplácání hluchých vysílacích míst". Pokud jste udělali tak kardinální chybu a tento film si někde stáhli a pak ho sledovali doma s milenkou v naději, že jí postrašíte a ona vám roztáhne i podruhé, aby zahnala strach, pak zapřemýšlejte nad svým filmovým vkusem a odhadem filmů. Po tomto kousku vám usne dřív, než nasadíte šprcku. 20% ()

Reklama

Dale odpad!

všechny recenze uživatele

Niektoré scény ma fakt pobavily, no žiaľ ich cieľom bolo vyvolať v divákoch iné emócie, ale ak máte viac ako 10 rokov, tak tu nič hororové nenájdte. Neskutočne banálny príbeh, keď prepracovanejší dej majú aj niektoré pornofilmy, dialógy úplná katastrofa a triky na úrovni Eda Wooda. Navyše neskutočné šibrinkovanie kamery počas akože hororových scén vám nielenže pôjde riadne na nervy, ale môže spôsobiť aj žalúdočné ťažkosti príp. bolesti hlavy. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Krvavý měsíc !!" - "Co ??" - "Moje máma říkala, že když je měsíc takhle do ruda zbarvený, někdo umře.." - "Šerife, jestli se mě snažíte rozveselit, tak zbytečně.." ;) Ale béčkař Louis Morneau to v rámci tohohle batmanovského porna zvládl víc než slušně.. Alespoň v mém případě.. Nesmírně příjemně laciný film.. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ďalší ž čeľade Animalus mutantus horrorus, tentokrát z energických rokov 90tych ( ako napr. THE RELIC, DEEP BLUE SEA, LAKE PLACID, MIMIC atď ) a celkom slušný. Pokiaľ uvážime, že známy scenárista John Logan ( GLADIÁTOR, posledné bondovky ) sa iba rozbiehal a triková stránka len zvýrazňuje béčkový pôvod filmu, je to zábavný prírastok k tejto módnej filmovej vlne. A záverečné sekundy sú zrejme jedným z najoriginálnejších koncov v tomto žánri. A nemyslím to ironicky. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Živí netopýři, kteří se ve snímku objeví, pochází z Indonésie. (Caelos)

Reklama

Reklama