Reklama

Reklama

Turistický průvodce láskou

  • USA A Tourist's Guide to Love
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Práce pro cestovku ji zavede až do Vietnamu, kde se seznámí s bezstarostným průvodcem. Ten jí pak předvede, že život může být jedno krásné dobrodružství. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (24)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ten, kto už videl nejaký romanticky idealizovaný film v produkcii Hallmarku, tak aktuálny tuctový snímok Netflixu s titulom „A Tourist's Guide to Love“ ho pravdepodobne ničím neprekvapí. Rovnaký príbeh s rovnakou schémou sfilmovaný stojedenkrát. Druhá hviezdička patrí za dobré zábery jednotlivých, možno nie vždy videných častí Vietnamu a za skvelých jedál. Osobné hodnotenie: 61% (**) ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Při sleodvání jsem skoro čekal, že někde vykoukne Donutil s Bartoškou. Tohle skoro víc než film je solidně natočené video cestovní kanceláře aby navnadila turisty pro návštěvu Vietnamu. V tomhle ten film funguje skoro dokonale. Jen škoda, že to chce být hlavně romantická komedie. Komedií to ale není, není tu čemu se usmát...a romantiku by tu jeden taky moc nenašel. Zbyde pak jen sympatický Scott Ly, který tu je pro dámy i v plávkách... ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Hóóóóóóóóóóóóódně tuctová…..sice kulturně vyvážená a multikulturní…..ale pořád jenom tuctová, romantika. Láska – rozchod – nový princ – zádrhel – všichni žili šťastně až do smrti. Tohle neustále dokola se opakující schéma už snad nemůže bavit ani čestného předsedu Klubu vyznavačů romantických klišé. ()

bearmeedek 

všechny recenze uživatele

V současné době jsou většinou všechny romantické a romanticko-vánoční filmy sračky. Tento film se nevyhýbá různým klišé, ale rád bych ho trochu vyselektoval z té velké hromady a řekl něco na jeho obranu. Hrdinka není mladá holka, neječí v rámci společenského styku a neselfíčkuje jak pominutá. Její ex není arogantní napomádovaný panák, ale jen hňup, který ve vztahu po pěti letech neumí normálně komunikovat. V novém romanticko-exotickém "vztahu" nedojde k otevření citů ani tělesnému spojení, dodržuje se pracovní odstup. A potom je tu ta lokalita. Od děje jsem si nic nesliboval, ale pustil jsem si to právě kvůli Vietnamu. A tady film nabídnul opravdu hodně, název Průvodce je správný. Takže kdyby za nic jiného, tak moje hodnocení je za toto. A film samotný je blbůstka, ale ne sračka. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Typické klišé podľa miliónkrát videnej a zaužívanej šablóny - žienka si myslí, že si ju priateľ zoberie, ten jej ale dá kopačky, žienka odcestuje aby sa liečila z rozchodu, zamiluje sa tam do nového chlapíka a potom ju príde otravovať pôvodný priateľ a skúšať na ňu svoje ťahy. Fakt to ešte na niekoho funguje? Jediné plus je zopár info o Vietname a exteriéry. Obsahovo strašná fraška. Na hranici odpadových záležitostí. 30/100 ()

Galerie (72)

Zajímavosti (3)

  • Natáčanie sa uskutočnilo od apríla do 16. júna 2022 a prebiehalo v rôznych mestách Vietnamu, ako napríklad Hočiminovo mesto, Da Nang, Hội An, Hanoj ​​a Hà Giang. (Arsenal83)
  • Jedná se o první původní film společnosti Netflix natočený ve Vietnamu. (Johnny.ARN)
  • Scenáristka Donohue uviedla, že bolo pre ňu veľmi dôležité natočiť film, v ktorom by sa Vietnam nespájal len s vojnou: "Neexistujú takmer žiadne americké filmy odohrávajúce sa vo Vietname, ktoré by neboli o traume z vojny. Bolo pre mňa naozaj dôležité povedať príbeh o aktuálnom živote. Ten, ktorý bol plný radosti, lásky a oslavy. Chcela som zmeniť obrázok o Vietname a zdôrazniť ho ako modernú prosperujúcu krajinu, ktorej príbehy si zaslúžia vyrozprávať." (Arsenal83)

Reklama

Reklama