Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Učiteľka na gymnáziu Laura (Monika Horváthová) prijme pozvanie na rande od šarmantného chirurga Andreja (Tomáš Maštalír) tesne po rozpade jej dlhoročného vzťahu, ktorý v nej zanechal trpkú príchuť. Napriek tomu, po príjemne strávenom večeri pozve Andreja k sebe domov. Na druhý deň ho obviní, že ju nadrogoval a znásilnil. Andrejova verzia udalostí je však úplne odlišná a nájsť pravdu je takmer nemožné – na žiadne z ich odporujúcich si tvrdení nie sú dôkazy a dlho je to iba slovo proti slovu. Udalosti však začínajú žiť vlastným životom, verejné obvinenia a nemožnosť ich jednoznačne dokázať, vyplavia kopec špiny z minulosti ako Laury, tak aj Andreja... Nový seriál sa púšťa do na Slovensku zatiaľ neprebádaných žánrových vôd a otvára stále ešte tabuizovanú tému znásilnenia. Napínavý, psychologicky prepracovaný dramatický seriál sa pýta, či má každý príbeh skutočne dve strany a necháva divákov na pochybách až do samého konca. (TV Markíza)

(více)

Recenze uživatele kolemjdouc k tomuto seriálu (2)

Rande (2023) (E01) 

Dávám tomu plnou nálož,protože jak mě něco zaujme po pár minutách tak tomu dávám šanci.Nehledě na to,že téma je dosti aktuální.Otázka je nastolena.Kdo je lovec a kdo oběť?? Jsou jen tři epizody, takže to téma nerozložili na několik ročních období.A kvituju ,že učinkují jen slovenští herci!!!!!Je mezi nimi kvalitní potenciál.Zatím nestihli převzít české manýry.A je vidět že na natáčení měli tvůrci klid.Žádné:fofr,fofr ať je hotovo a jde se pro prachy. ()

Šach-mat (2023) (E05) 

sic je to řádná divočina  umocněná tím,že herci jsou jakoby dušní - není jejich šepotu rozumět a nechat zvuk na plné pecky pozdě večer??Když herečky ještě ke všemu podle scénáře telefonují do toho roní slzy, hraje do toho hudba tak amen.Sleduju Prvé oddělenie ,Mesto tieňov a tam je to jiný level.Přitom slovenské dabingy cizích filmů jsou precizní!Hlavně italských děl.Ono strefit se do mluvy naštvanému Italovi je unikum.To jen tak na okraj ke zvuku.Scénář je nabitý dějem ,herci dostávají co proto.Až na ten zvuk jsem velice spokojená.Protože když mi děj deptá nervy tak to Slováci tentokrá neodbyli.Tečka ()

Reklama

Reklama