Reklama

Reklama

Call It Love

(seriál)
  • Jižní Korea Sarangira Malhaeyo (více)
Jižní Korea, 2023, 17 h 50 min (Minutáž: 62–73 min)

VOD (1)

Epizody(16)

Po zprávě o smrti jejího otce je rodina Wudžu (Seong-kyeong Lee) donucena se náhle přestěhovat. Wudžu se přes noc stane bezdomovcem a rozhodne se pomstít za všechny nespravedlnosti, které se jí staly. Její údajný nepřítel, Dongdžin (Yeong-kwang Kim), je však srdečná, osamělá a jemná duše. Podaří se jí provést její plán pomsty? (Disney+)

(více)

Recenze (2)

Gada 

všechny recenze uživatele

Hodně dobré. Vypráví se zde příběh dívky, která chystá pomstu svému úhlavnímu nepříteli - ženě, která kdysi odloudila jejího otce od rodiny a ještě jí připravila o střechu nad hlavou. Zaměří se na jejího syna a zde začíná krásně dojemný příběh dvou zraněných duší, kteří k sobě navzájem začnou něco cítit. Příběh je o pomstě, přátelství, strádání, smutku, ale i o odpouštění. Ke konci trochu utahané, ale určitě doporučuji. ()

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Dávala jsem si teď od korejské tvorby delší pauzu a tenhle seriál mě dokázal upoutat natolik, že jsem pauzu přerušila. První díly byly fakt zajímavé. Bohužel to s přibývajícím díly začalo být dost utahané a měla jsem problém s tím, jak se postavy chovají a to beru ohledy na korejskou kulturu, ale hlavní hrdinka byla kolikrát fakt na přesdržku. Např. ta holka se poprvé usmála snad až v 9. díle... jako ano, chápu rozpoložení postavy a soucítím s ní, ale tohle mi přišlo už kapku přehnané. Poslední díly už jsem jen tak projela, abych věděla, jak to dopadne. ()

Reklama

Galerie (7)

Reklama

Reklama