Reklama

Reklama

Call It Love

(seriál)
  • Jižní Korea Sarangira Malhaeyo (více)
Jižní Korea, 2023, 17 h 50 min (Minutáž: 62–73 min)

VOD (1)

Epizody(16)

Po zprávě o smrti jejího otce je rodina Wudžu (Seong-kyeong Lee) donucena se náhle přestěhovat. Wudžu se přes noc stane bezdomovcem a rozhodne se pomstít za všechny nespravedlnosti, které se jí staly. Její údajný nepřítel, Dongdžin (Yeong-kwang Kim), je však srdečná, osamělá a jemná duše. Podaří se jí provést její plán pomsty? (Disney+)

(více)

Recenze (2)

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Dávala jsem si teď od korejské tvorby delší pauzu a tenhle seriál mě dokázal upoutat natolik, že jsem pauzu přerušila. První díly byly fakt zajímavé. Bohužel to s přibývajícím díly začalo být dost utahané a měla jsem problém s tím, jak se postavy chovají a to beru ohledy na korejskou kulturu, ale hlavní hrdinka byla kolikrát fakt na přesdržku. Např. ta holka se poprvé usmála snad až v 9. díle... jako ano, chápu rozpoložení postavy a soucítím s ní, ale tohle mi přišlo už kapku přehnané. Poslední díly už jsem jen tak projela, abych věděla, jak to dopadne. ()

Gada 

všechny recenze uživatele

Hodně dobré. Vypráví se zde příběh dívky, která chystá pomstu svému úhlavnímu nepříteli - ženě, která kdysi odloudila jejího otce od rodiny a ještě jí připravila o střechu nad hlavou. Zaměří se na jejího syna a zde začíná krásně dojemný příběh dvou zraněných duší, kteří k sobě navzájem začnou něco cítit. Příběh je o pomstě, přátelství, strádání, smutku, ale i o odpouštění. Ke konci trochu utahané, ale určitě doporučuji. ()

Reklama

Reklama