Reklama

Reklama

VOD (1)

Profesionální zloděj a jeho tým expertů chystají obří akci – loupež půl miliardy dolarů ve zlatě z trezoru na palubě letadla 12 kilometrů nad zemí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (101)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Vcelku milá zlodějský záležitost. K. Hart táhne celý film, sedí mu i tato role. Moc potěšila krásná Úrsula Corberó. Prima kamera, natočeno fakt dobře. Po technické stránce není moc co vytknout. Ale!!! Ničím, ale naprosto ničím to prostě nevyčnívá. Ale tolik, že to je fakt velmi brzy zapomenutelný film. A to se i stane. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Pitomoučký zlodějský akčňák s nepříliš zajímavými akčními scénami, necharismatickým obsazení a vizuálem, který je občas docela hnusný. Logika si vzala dovolenou a i když to celé minimálně v první půlce docela utíká, celkově tu není dost atrakcí na to, aby člověk ochotně zapomněl na pitomost celého filmu a užíval si to třeba jako u posledního Rychle a zběsile. Dohromady je V letu prostě příliš blbé a příliš nezajímavé na to, aby fungovalo jako něco víc než jen kulisa. ()

Reklama

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Hart by se měl držet komedie! Názorná ukázka, že vážná poloha mu nejde a nesedií. Dobrej digital! Sem tam hláška a skvělý osvědčený námět. Oteklej Reno a čůza s Papír housu uz to taky nevytahnou vic nez na 3. Ve vysledku jde ale jen o další Netflix zklamání a důkaz, že takhle platforma umí "jen" seriály!! ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Neběželo to ani 3 minuty a na obrazovce se už vystřídaly všechny rasy, pohlaví, náboženství a na beton i sexuální orientace. Pokaždé, když vidím takhle krečovitou snahu o povinnou diverzitu je mi jasné, že se role vybíraly podle všeho možného, jen ne podle toho jestli má někdo talent a schopnost hrát/psát/režírovat. No nespletl jsem se. Přestože film je o třídu méně debilní než třeba Argylle, člověk nestíhá zírat na tu haldu logických nesmyslů (zlato neutronu akrobatické kousky, ale drcnutí při přistání okamžitě… aby odlehčil letadlo pro náklad 10 tun, nechá zabit chlapa co má max 90kg… a to je jen špička ledovce) v už tak debilním scénáři (zatčení Jorgensena mě vyloženě rozesmálo). Samozřejmě ten tabulkový casting… Některé postavy jsou vyloženě otřesné (Leviatan). A závěrečný twist? Ten stál film jednu hvězdičku. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Zázrak sem nečekal a zázrak se taky nestal. Neoriginální oddechovka, která se i přes normální stopáž chvílemi celkem vleče, ale jako celek mě to nakonec nes*alo a pořád je to snesitelnější (a lepší) film než třeba Red Notice. F. Gary Gray má kliku že u mě bude mít vždy velké plus za Vyjednavače a Straight Outta Compton a byl bych rád kdyby se někdy vrátil k točení podobných filmů…50% ()

Galerie (297)

Zajímavosti (9)

  • Film mal pôvodne vyjsť 25. augusta 2023, bol však odložený na január 2024 v dôsledku štrajku SAG-AFTRA v Spojených štátoch. (Arsenal83)
  • V čase 01:10:44 Cyrus (Kevin Hart) „omráčí“ padoucha úderem hlavy o silně polstrované sedadlo. (Johnny.ARN)
  • Při ceně 2 000 amerických dolarů za unci by 500 milionů dolarů zlata vážilo 7,8 tuny. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama