Reklama

Reklama

VOD (1)

Profesionální zloděj a jeho tým expertů chystají obří akci – loupež půl miliardy dolarů ve zlatě z trezoru na palubě letadla 12 kilometrů nad zemí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (101)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Opět další hejt na film Netflixu, což je už samo o sobě trademark. A ačkoliv jsem měl nutkání Let úplně vynechat, nakonec mě příjemně překvapilo všechno na tom filmu. F. Gary Gray zavzpomínal na časy Loupeže po italsku, nabídl nádherný obraz v nádherných lokacích ( je hodně znát, když je to před zeleným plátnem, i v tomto filmu) a taktéž pro mě i sympatické osazenstvo, dokonce i s několika známými tvářemi, které bych zde nečekal. Kevin Hart už má doufám své komediálnější já za sebou, tahle poněkud serióznější poloha mu sedí mnohem více, pro Gugu Mbatha-Raw jsem měl vždycky slabost (až jsem si ji spletl s Kerry Washington); za to Sam Worthington je tu naprosto tragickej a Jean Reno tu má pár scén a na to, jaký tp byl před dvaceti lety bůh, je docela smutné na něj koukat nyní. Doufám, že dvojka bude, zrovna tady bych si jí docela přál. ()

domirovec 

všechny recenze uživatele

Přesně jak jsem si myslel, když jsem poprvé viděl trailer. Ne, pouze na základě traileru jsem samozřejmě nepoznal, zda-li se bude jednat o originální snímek, který fakt zazáří, nebo jestli to bude zcela nekoukatelné. Takže takhle, nekoukatelné to nebylo, ovšem žádný zázrak se však taky ani náhodou nekonal. Je to sice něco, co je možné v klidu dokoukat, ale udržet si pocit nulového zklamání je naprosto nemožné. Je to úplně bez života. Celý ten film působí jako ve vzduchu, 12 kilometrů nad zemí bezvládně vlající hadrová panenka. Není to úplně o ničem, ale postrádá to jakoukoli existující originalitu či nápaditost, která by to držela jakž takž pohromadě. Nic od toho tedy opravdu nečekejte. Je to úlet, a to vážně doslova. 2/5 ()

Reklama

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Pitomoučký zlodějský akčňák s nepříliš zajímavými akčními scénami, necharismatickým obsazení a vizuálem, který je občas docela hnusný. Logika si vzala dovolenou a i když to celé minimálně v první půlce docela utíká, celkově tu není dost atrakcí na to, aby člověk ochotně zapomněl na pitomost celého filmu a užíval si to třeba jako u posledního Rychle a zběsile. Dohromady je V letu prostě příliš blbé a příliš nezajímavé na to, aby fungovalo jako něco víc než jen kulisa. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tři s odřenýma ušima. F.Gary Gray natočil kdysi několik pecek. Tady ovšem Netflus zafungoval se svou tvorbou bez zápachu. Unylá první hodina, která třeba v přípravách na loupež nemá co nabídnout. Navíc spíš průměrné obsazení, kterýmu kraluje rádoby herec Hart, kterej povětšinou svou rolí pokazí úplně vše. Navíc to vypadá, že mezi partu přišel jako návštěva na kukandu. Takže při oslovení "Yes, boss" jsem měl smích na krajíčku. Druhá půlka už se trochu podobá zábavnýmu filmu. Nějaká akce, trochu podvádění a technickejch hračiček.Jen to rozzuzlení je takový přízemní. Celkové zklamání. 50%. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Nie moc invenčný, skôr súčasne politicky korektný pokus o návrat ku kúskom ála Ocean Oleven, ktoré ale od tohoto boli aj technicky, aj štýlom, aj castingovo vzdialení tak pár svetelných rokov. Kevin Hart nie je zlý, ale ostatní boli skôr len do počtu, aby si Netflix odškrtol ďalšie "mená" vo svojom zozname angažmá, scenár a ostatné veci šli na rad až potom, čo je poznať. Koniec si predstavil každý už vopred, to sa inak ani nedalo, takže prekvapenie nula bodov, chémia medzi postavami slabučká. Kasting bol síce vzhľadovo fajnový, ale fakt maximálne politická, rasová či gender korektnosť sa u Netflixu nezaprie, čo je škoda. Od toho bol aj Way Down omnoho ale fakt omnoho omnoho lepší, či už heist spracovaním, štýlovosťou, jednoducho všetkým, v podstate ten mal najbližšie k sérii Ocean´s Eleven, dokonca viac ako ženská týmovka, ktorá tiež vyšla len tak napoly. ()

Galerie (297)

Zajímavosti (9)

  • Keď sa Jorgensen (Jean Reno) stretne so ženou z Leviathanu, veľký obraz plachetnice visiaci na stene je Rembrandtov "Kristus v búrke na Galilejskom mori". 18. marca 1990 ho ukradli z Múzea Isabelly Stewart Gardner v Bostone. (Arsenal83)
  • V čase 01:10:44 Cyrus (Kevin Hart) „omráčí“ padoucha úderem hlavy o silně polstrované sedadlo. (Johnny.ARN)
  • Ve scénách natáčených v italských Benátkách bylo použito 400 komparzistů mezi lidmi v karnevalových maskách a turisty. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama