Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Buffy Summersová je typická americká stredoškoláčka zaujíma sa predovšetkým o nakupovanie, večierky, roztlieskávačstvo, filmy a podobné veci. Jedného dňa však stretne čudáckeho muža menom Merrick Jamison-Smythe, ktorý jej oznámi, že v skutočnosti je zabíjačkou upírov a má sa už konečne ujať svojej funkcie. Buffy si spočiatku myslí, že je absolútny blázon. Nepresvedčí ju ani to, že má skutočne čarodejnícke materské znamienko. Merrick ju teda vezme v noci na cintorín, kde z hrobu nedávno zosnulého spolužiaka Roberta vylezie prvý upír. Z ďalších vychádzajú iní a útočia. V Buffy sa prebudia tajomné sily, úspešne sa s nimi pobije a jednu upírku sa jej dokonca podarí usmrtiť orezaným kolom priamo do srdca. Na Merrickových slovách skutočne niečo je. Situácia hustne. Najprv zmizne jej spolužiačka Cassandra, neskôr aj ďalší študenti, ktorých neskôr nájdu mŕtvych s dvoma rankami na krku. Situácia je čoraz hrozivejšia, a tak sa Buffy , hoci sa tomu bráni zo všetkých síl, musí stať skutočnou zabíjačkou upírov. Svojimi schopnosťami dokonca prekvapí aj frajerského školského krásavca Pikea. Proti Buffy však stojí sám vodca upírov Lothos a dievča musí vynaložiť všetky sily, aby zlo porazila. Napriek početnej povahe upírov v rozhodujúcej bitke porazia a v záverečnej televíznej reportáži už celá príhoda vyznieva skôr ako groteska... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (128)

inuisibilis 

všechny recenze uživatele

Je opravdu působivé kolik známých tvářích se v tomhle filmu vyskytlo :) Mé pocity byly smíšené. Jedna strana křičí znechuceností a druhá docela spokojeností. Proto se rozhoduji pro *** hvězdičky :) Film drží na dně vcelku špatný scénář a chabé až paralyzující herecké výkony. Pokud by se tyto dvě důležité věci lehce, no raději více upravily film by dosáhl většího ohlasu jak u fanoušků tak i u silných kritiků :) Za mně *** hvězdičky :) ()

DonPedro 

všechny recenze uživatele

Pár utahaných a statických soubojů, pár pokusů o vtip, pár začínajících hvězd. Ve většině "kolíkových" scén má Kristy Swanson problém trefit se alespoň přibližně tím směrem, kde jí upíři nastavují svoji hruď a když už to vyjde, činí tak s hbitostí a šarmem limitně se blížícím nule. To málo, co jsem viděl z původního seriálu na mě udělalo rozhodně lepší dojem. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Bohužial horory a paródie sa točia inak. Aj hororové komédie pre mládež. Každopádne som si chcel aj napriek varovaniam utvoriť vlastný názor. Ale niekedy je lepšie sa poučiť z cudzích chýb. Jednu vec ale nechápem...prečo sú scény počas záverečných titulkov tak vtipné a vo filme nie je vtipné vôbec nič. Teda vlastne vtipné je tu úplne všetko, ale nechcene a nedosahuje to napriek tomu úroveň guilty pleasure. ()

Eridan odpad!

všechny recenze uživatele

Uhm, je to jako by nekdo spojil jednu polovinu z filmu, ktery je sice slabsi, ale alespon trochu pokus o horor a druhou z komedie/parodie na horor. Nejzajimavejsi je, ze misto toho spoje je videt naprosto zretelne, jako by si reziser rekl, "Hele tady me to prestalo bavit, tak od ted si udelam srandu z toho, co jsem natocil". Vysledek je katastrofa biblickych rozmeru, a nic na tom nezachrani ani vsude mozne vystavovany hrudnik hlavni herecky. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

V pubertě jsem rovněž patřil mezi ty, kteří sledovali seriál Buffy se Sarah Michelle Gellar v hlavní roli. Sice ne pravidelně, ale docela se mi líbil a to hlavně díky pohledné herečce. I proto jsem byl zvědavý na tento film, který je jeho předchůdcem. Bohužel Fran Rubel Kuzui totálně vyhořela coby režisér a nepomohlo jí ani slušné herecké obsazení. Tato hororová komedie několik světlejších okamžiků a dobrých hlášek, ale to je tak vše. Přiznám se, že během sledování filmu, jsem měl několikrát nutkání ho vypnout a jít raději na pivko. Což o to, Kristy Swanson se mi líbila i bez svých silikonových vylepšení, ale přece jenom na mě udělala mnohem větší dojem svými fotkami v časopisu Playboy, nežli zde. Přitom jasně patřila k tomu nejlepšímu, co nám Buffy vůbec mohla nabídnout. Sexy tanečky roztleskávaček měli mnohem lepší choreografii, nežli samotné akční souboje. Chvílemi jsem si myslel, že si režisér pozval bandu ochotníků a ti mu za párek a pivo předvedli své vystoupení. Byl to hnus, to vám povím! Neočekával jsem žádné závratné „digitální“ orgie, ale tenhle podprůměrný shit se mi vážně hnusil. 30% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (8)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Související novinky

Omladina na lovu duchů i upírů

Omladina na lovu duchů i upírů

27.05.2009

Krotitelé duchů a Buffy se vrací na filmová plátna. Jak se prozatím rýsují plány na jejich comebacky? Začněme dobrými zprávami: Ghostbusters 3 se začnou zřejmě natáčet už na přelomu tohoto a příštího… (více)

Reklama

Reklama