Reklama

Reklama

The Channel

Trailer 1

Obsahy(1)

Po neúspešnej bankovej lúpeži musí zúfalý zločinec, jeho ťažko zvládnuteľný brat a ich gang zložený z bývalých mariňákov utiecť z New Orleans a dostať sa čo najďalej od agenta FBI, ktorý ich prenasleduje. (Arsenal83)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (20)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Hardcore taktická střílečka která místama i přesahuje béčkové horizonty díky fenomenální práci se zvukem a solidní režii. Kaufman si udržuje svojí konzistentní úroveň co se týče akčních scén a dovolim si říct, že Channel nabízí pravděpodobně nejlepší přestřelky které kdy vyprodukoval. Zbraně jsou šrotovací mašiny, náboje lítají skrz auta a kusy skel od aut lítaj všude kolem, vypadá to že se i používaly skutečné zbraně a né pouze digitální záblesky z hlavní protože zde existuje zpětnej ráz, jsou hlasité jak prase a z zblízka lze vidět že se jedná o fyzické objekty s funkčními mechanismy. Líbila se mi i práce s baterkou na zbraních, přebíjej se zásobníky a často se používá i pistol místo přebíjení uprostřed akce. Práce s kamerou je zvládnutá na jedničku, zejména pěší honička je drtivá svojí intenzitou a s perfektními přechody z interirérů-ven, líbily se mi jak jsou všechny postavy sepsaný, docela solidně zahrané a napsané dialogy a hlavně to celé má dost kulervoucí tempo a samozřejmě funguje napětí. Jsem naprosto spokojenej a je škoda že Johnny Strong si radši nezahrál místního FBI policajta. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Překvapivě svižný akční thriller, což bylo fajn. Tvůrci si ale moc nelámali hlavu s originalitou, takže jsem se dost často musel pousmát, když jsem v tom viděl Město, Heat, Ambulanci, 21 mostů nebo Dokonalou loupež. Ale jak píší, bylo to svižné a dobře natočené a nebýt těch vykrádaček, tak bych dal i lepší hodnocení. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Po dlhšej dobe som videl béčko, ktoré bolo okrem evidentnej snahy tvorcov podporené aj troškou talentu za kamerou, ktorý vidno v (komentároch často spomínaných) kvalitných prestrelkách, ktoré sú vrcholom a ozdobou filmu. Príbeh je síce kopírka už viacero videných akčňákov, herci sa tu striedajú lepší i horší, ale t hlavné: akcia je na pomery béčkovej ligy fakt nadštandardná a je jej slušná porcia. Objektívne by to mali byť 3*, ale 1* subjektívne prihodím, pretože keď si pozriem aké akčné béčka sa dnes natáčajú (napr. taký Willis,Lundgren,Trejo a veľa iných), tak je to neporovnateľne lepšie. 65% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Oldschool střílečka pro všechny co nebaví pistolky na hraní digitální záblesky výstřelů zvuky zbraní dodělaný až dodatečně a podobný typický neduhy současný béčkový akční produkce. Tady nic takovýho nenajdete. Ouwen to napsal naprosto přesně a Kaufman opakovaně ukazuje, že čas od času umí uplést z hovna bič. Crawford je velkej sympaťák to vím už od dob seriálový Lethal Weapon a i když je vlastně ten zlý co za jednu noc kvůli loupeži postřílí spoustu lidí tak mu fandíte aby se z toho dostal. Jasně děj je základní a postavy jen načrtnutý, ale koho to u podobnýho filmu sere. Nakonec za 4*, protože kyselinou mučeníčko je moje potěšeníčko.75% ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Skupinka šašků nejdříve vystřílí asi 10000 nábojů na 20metrovém parkovišti. Skoro nikdo se netrefí. Pak se ti toporní tvrďáci buď někde v úkrytu fuckují nebo někam jdou a zastřelí všechno, co se pohne. No, úplně debilní film. S palcem furt na ovladači jsem se dopřeskakoval do konce, ale tak tak. Hrozná žumpa. ⬇️ 5% ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama