Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Severní Atlantik, pobřeží Grónska. Právě tady, v hlubokých vodách ledového oceánu, leží obrovské zásoby černého zlata a nad nimi se tyčí největší ropná plošina světa. Při vrtání dojde k otevření pukliny, pod níž je ukryt druhý „zrcadlový“ oceán, existující pod tím naším už miliony let. Když začne mořskou vodu otravovat dusivá ropa, vyděšení tvorové se ženou k hladině. S prvními barely vzácné tekutiny se otevřel svět prehistorických zabijáků. A ten největší začal právě útočit! (Magic Box)

(více)

Recenze (110)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ale ľudkovia, nemusíte nadávať na pokleslú filmovú zábavu, keď určite polovička z vás sleduje debilné TV programy na našich vychýrených komerčných staniciach a hlasno sa pri tom zabávate. Toto je zábava! Je to hrozný film, ale je dôkazom všeobecnosti a mnohorodosti umenia zvaného Film. Opona padá a fajnšmekri tlieskajú. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Stanley Issac než natočil Raptor island produkoval a zahrál si v tomhle veledíle. Tady je vidět že se ten chlápek nezapře. Ale jeho brakové filmy mě už tolikrát dostaly že je prostě boží. Tohle je další blbost, která ač nemá nejhorší příběh tak je prostě špatná. Je dobře že Megalodon se objeví až za půlkou filmu, ale co třeba ten konec? Boha jeho. Celkem mi ale bylo líto že tvůrci neudělaly třeba pokračování kde by nebyl megalodon ale nějaké jiné mořské potvory. ()

Reklama

wopi 

všechny recenze uživatele

Slabé. Jediný příjemný moment: neznámé svítící druhy v podmořské jeskyni. Ovšem i tady je slabina: všechny blikají naprosto shodně - taky už je na tom computeru mohli trochu rozhodit, aby to nevypadalo tak moc uměle. A zázračné objevení jedné z postav na hladině, když ještě před pěti vteřinami byla o 1,5 kilometru hlouběji a čekala na dně na záchranu, tomu dodává korunu. Logiku v tomhle filmu nehledejte. I tak omletá věc jako útok velké žravé potvory se dá natočit neskonale lépe. ()

Rudinsky 

všechny recenze uživatele

Nahnevaný filmár z BBC sa nasral a natočil film, ktorý má poučiť, vystrašiť a dodať poriadnu dávku napätia. Už len fakt, a to nechcem byť hrubý, že v ňom hrá človek menom Gary J. Tunnicliffe mi napovedal, že mám čakať sračku. A ku podivu, skvelo som sa zabával, i keď pri väčšine scén sa môj úsmev podobal viac menej na tetanový kŕč. Anyway, tento film je jednoducho recyklácia všetkého zlého, čo existuje, ale aj tak stojí za pozretie. Potom sa preto nečudujte, že niektorí ľudia niektoré filmy hodnotia tak trošku o hviezdičku viac. Sú to tí, čo majú o nejaký ten filmový prehľad viac, pretože si pozrú aj takéto srandy. No a ten žralok - v Spielbových Čeľustiach sú efekty asi 50 krát lepšie, tak posúďte sami. ()

MUNRO 

všechny recenze uživatele

Aby jste se všichni nezbláznili...Tady všichni čumí na filmy o létajících žralocích,žralocích žijících v písku,žralokotornádech a suchozemských piraních a kritizují film,který se oproti těmhle ultrabrutálním nesmyslům alespoň opírají o teorii,která má celkem zajímavý podklad.Vrty ropné plošiny naruší mořské dno a vytvoří hlubokomořskou kapsu,ve které přežívají miliony let staří živočichové.A co jako?Pokud si někdo dá tu práci,dokáže se přehoupnout přes béčkové provedení a mizerné digitální efekty(což je logické,při takovém rozpočtu)a bude opravdu posluchat o čem se ve filmu mluví a jaké teorie především Al Sapienza vypouští z úst,přijde na to,že to při troše fantazie nejsou až tak nehorázné kraviny.Samozřejmě celkové provedení filmu je amatérské,ale samotný příběh má koule.O žraloky se zajímám a z všemožných Bé,Cé a Dé produkcí je tohle velmi slušný kousek.A né že né! ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Název žraloka Megalodon je odvozen od skutečné paryby, která žila ve světových oceánech před cca 1,6 až 16 miliony let. Byl největší svého druhu a dosahoval délky 12 až 18 m. Lovil velryby a velké ploutvonožce, podle jiných teorií spíš hlavonožce ve velkých hloubkách. Údaje jsou prokázané z fosilních nálezů. (GilEstel)
  • Natáčení probíhalo ve městech Bordentown, Farmingdale, Paulsboro a na Riverside Township v americkém státě New Jersey. (Terva)

Reklama

Reklama