Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Severní Atlantik, pobřeží Grónska. Právě tady, v hlubokých vodách ledového oceánu, leží obrovské zásoby černého zlata a nad nimi se tyčí největší ropná plošina světa. Při vrtání dojde k otevření pukliny, pod níž je ukryt druhý „zrcadlový“ oceán, existující pod tím naším už miliony let. Když začne mořskou vodu otravovat dusivá ropa, vyděšení tvorové se ženou k hladině. S prvními barely vzácné tekutiny se otevřel svět prehistorických zabijáků. A ten největší začal právě útočit! (Magic Box)

(více)

Recenze (110)

megan017

všechny recenze uživatele

Tento shit, je něco jako žraločí Star Trek. Ergo. Většinu filmu se jen kecá, i když ve Star Treku ty řeči mají říz. Film se snaží tvářit strašně moc chytře a tu stupiditu to bohužel jen podporuje. Nemožné, ale je to tak." Carcharodon Megalodon" ano, šikulka umí používat Wikipedii, palec nahoru. Po příběhové stránce to zas takový shitoun není. Dělat ropné vrty, a vykopat přitom pohřbený praoceán, to je vlastně celkem slušný. O efektech se radši ani moc nebudu vyjadřovat, protože kdyby měl být Megalodon jak kreslený obrázek, vůbec se ho neleknu. To je tak těžké zvětšit zachyceného bíleho žraloka? Na obal se to povedlo. No, ale tyto nízkorozpočtové filmy slouží k tomu, aby se kritizovaly. Tím pádem vyniknou ty lepší. No, zas takové zlo to není, odpadu je na tohle škoda. ()

Torgal odpad!

všechny recenze uživatele

Nezačínalo to najhoršie, aj triky boli lepšie ako som čakal (stále ale veľmi primitívne). Avšak s pribúdajúci minútami, keď sa dej vôbec nikam neposúval moja pozornosť čoraz viac upadala. Keď sa napokon objavil ten žralok, nastal zlom. Bohužiaľ k horšiemu. Ďalší vývoj deja bol neskutočne trápny, triky sa drasticky zhoršili a skončilo to dosť dementne. 2-/10 ()

Reklama

monolog 

všechny recenze uživatele

asi se na ten film podívám ještě jednou, jestli ho vůbec budou dávat. proč? ne, nejsem masochista ani sebevrah, ale jak píše Djkoma, nejlepší část jsou úvodní titulky a ty jsem neviděl! Vlastně jsem ani neviděl konec, protože si ho docela dobře dokážu představit sám. Pseudoekologický kecy skrze celej film mě štvaly, herci taky, děj ještě mnohem víc. Jak píše wopi, jediná celkem pěkná a zábavná věc byly ty nový druhy v jeskyni. Jenže tím to skončilo Jinak to byla totální slátanina a jen tak mimochodem, když dělali průzkum, jestli se vůbec oplatí postavit tu plošinu, jak mohli přehlídnout tu obrovskou jeskyni plnou všech možných potvor a jednoho nasranýho pravěkýho žraloka? Pokud to bylo vysvětlený ve filmu, omlouvám se, ale po hodině hloupýho děje jsem ten film prostě přepnul na ten lacinej eroťák na markíze, kde jsem se neuvěřitelně bavil inteligencí filmu, kde jde jen o jedno - vzrušit mladý nedospělý klučíky, protože jinak to jsou taky sračky. Jo ještě něco, viděli jste film Deep star six? Přišlo mi to tomu snímku dějově strašlivě podobný. ()

Pan.Antonin 

všechny recenze uživatele

Ale jo, nebylo to tak špatné, jak jsem čekal. Za mě lepší než Lovec žraloků. Zápletka velmi dobrá, vykreslení pravěkého moře předčilo má (nízká) očekávání a výkony herců sice podprůměr, ale nic děsného. Samotné hororové scény už se moc nepovedly. Scéna s pravěkou rybou je zoufale špatně nastříhaná a samotný Megalodon je udělaný pomocí počítačových efektů a vypadá jak z nějaké počítačové hry. Objeví se až po nějaké době a závěrečné finále se tvůrcům vůbec nepovedlo. Slabší dvě hvězdy. ()

drackula 

všechny recenze uživatele

Film sa tváril strašne megalomansky :D ale nevyšlo to. Nedostatok financií na tieto megalomanské zábery sa riešili počítačovou animáciou a pri niektorích scénach som mal pocit že pozerám dobre urobené intro nejakej počítačovej hry, keďže týchto umelých záberov bolo naozaj neskutočne veľa. Príbeh kostrbatý, postavy plytké, dialógy tupé.... :D Jediné plus si tento film zaslúži za to, že žralok bol vcelku obstojne animovaný a vyhli sme sa tak gumenej nepohyblivej replike, ktorá mala vyzerať akože reálne.....ale ajtak....15 %... ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Název žraloka Megalodon je odvozen od skutečné paryby, která žila ve světových oceánech před cca 1,6 až 16 miliony let. Byl největší svého druhu a dosahoval délky 12 až 18 m. Lovil velryby a velké ploutvonožce, podle jiných teorií spíš hlavonožce ve velkých hloubkách. Údaje jsou prokázané z fosilních nálezů. (GilEstel)
  • Natáčení probíhalo ve městech Bordentown, Farmingdale, Paulsboro a na Riverside Township v americkém státě New Jersey. (Terva)

Reklama

Reklama