Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Severní Atlantik, pobřeží Grónska. Právě tady, v hlubokých vodách ledového oceánu, leží obrovské zásoby černého zlata a nad nimi se tyčí největší ropná plošina světa. Při vrtání dojde k otevření pukliny, pod níž je ukryt druhý „zrcadlový“ oceán, existující pod tím naším už miliony let. Když začne mořskou vodu otravovat dusivá ropa, vyděšení tvorové se ženou k hladině. S prvními barely vzácné tekutiny se otevřel svět prehistorických zabijáků. A ten největší začal právě útočit! (Magic Box)

(více)

Recenze (110)

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Strašná slátanina odehrávající se na těžařské plošině v severních Atlantiku, kde pracovníci sjíždějí ve futuristickém výtahu hluboko na mořské dno, koukají po rybách, obřích medúzách a chobotnicích z upravených sonarů a do toho všeho jim na dveře pořád buší ekologové. A až po nějakých 50 minutách se objeví to hlavní, kvůli čemu jsme chtěli tohle nízkorozpočtové béčko vidět, a to megalodon! Na štěstí se pak objevuje poměrně často, a tak se na film dá dodívat nejen z pocitu, jak to s ním asi skončí. [1805. hodnocení, 108. komentář, 15%, 61. nejhorší film] ()

Ctitel odpad!

všechny recenze uživatele

Strašná kamera, strašné "herecké" výkony, děsivé animace a jako lahůdka nakonec nesmyslné úmrtí. SPOILER! Ale vážně, ty animace... např. ten výbuch megalodona, lepší výbuchy jsem zvládal v grafických projektech na střední škole. Docela by mě zajímal rozpočet filmu, bohužel jsem ho nikde nenašel. ()

Reklama

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Další pokus o následovníka legendárních Čelistí vůbec nevyšel a že těch nejrůznějších pokusů ale bylo. Všechny dopadly, tak jak dopadly. Přijít s něčím novým, co by se alespoň rovnalo Čelistem nebo je dokonce překonalo, je opravdu velký problém. Bestie s plnou tlamou ostrých zubů jako nože se tady objeví asi v poslední půlhodině, pěkně se vyřádí a pak potupně zemře. Žralok by měl vypadat hrozivě, vzbuzovat strach a zároveň respekt a ne aby vypadal k smíchu. Nemám chuť se na tenhle kousek podívat znovu a hlavně to nehodlám riskovat. ()

Pan.Antonin 

všechny recenze uživatele

Ale jo, nebylo to tak špatné, jak jsem čekal. Za mě lepší než Lovec žraloků. Zápletka velmi dobrá, vykreslení pravěkého moře předčilo má (nízká) očekávání a výkony herců sice podprůměr, ale nic děsného. Samotné hororové scény už se moc nepovedly. Scéna s pravěkou rybou je zoufale špatně nastříhaná a samotný Megalodon je udělaný pomocí počítačových efektů a vypadá jak z nějaké počítačové hry. Objeví se až po nějaké době a závěrečné finále se tvůrcům vůbec nepovedlo. Slabší dvě hvězdy. ()

Tom Riddle odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejstrašnějších filmových zážitků. Riziko spoileru, ale to je u tohohle stejně fuk. Hodinu a dvacet minut tam lidi sedí a koukají na monitory, a devět deset minut před koncem řeknou něco jako: Co to je??? Megalodon!!!!! Neeeeeeeeeee. Žralok to tam rozseká, a je konec. Jen málo horších filmů existuje. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve městech Bordentown, Farmingdale, Paulsboro a na Riverside Township v americkém státě New Jersey. (Terva)
  • Název žraloka Megalodon je odvozen od skutečné paryby, která žila ve světových oceánech před cca 1,6 až 16 miliony let. Byl největší svého druhu a dosahoval délky 12 až 18 m. Lovil velryby a velké ploutvonožce, podle jiných teorií spíš hlavonožce ve velkých hloubkách. Údaje jsou prokázané z fosilních nálezů. (GilEstel)

Reklama

Reklama