Reklama

Reklama

Temná okna

Trailer 1

Obsahy(1)

Skupině přátel Tilly, Monice, Peterovi a Alison se přihodí autonehoda a Alison na následky zranění zemře. Její strýc konfrontuje kamarády Alison a obviní je z její smrti. Skupina odjíždí na venkovskou chatu, aby mohla sama v tichosti truchlit. Izolovaná chata zpočátku nabízí klid a pohodu ale brzo se začnou odehrávat nevysvětlitelné události a mladí lidé začnou slyšet zvukové nahrávky z nehody, které odhalují temné tajemství. Když se objeví maskovaná osoba a začne teenagery terorizovat, v sázce jsou již jejich životy. (Vertigo International)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (22)

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Ani ryba, ani rak, ani pecka, ani brak.“ Kolikaprocentním chlastem dodržuje pitný režim zodpovědný řidič? Cca 50%. Ale kolik je to hvězdiček? Dvě jsou málo, tři je moc. A teď Pomo raď. Jako thriller jen průměrné, o horror se to neotřelo ani blatníkem loňského léta a sex? O tom se jen žvanilo. Pouze ten whiskeyboarding v závěru byl kreativní a fakt libová karmická smrt. Bohužel, OKÉNKO AUTA [][] je plné otázek. Proč vlastně piskohlásek nosil masku? Přitom chtěl, aby mlaďoši věděli kdo je a proč se mstí. Proč ten vůl nosil i neprůstřelnou vestu, když v celém filmu nebyla jediná střelná zbraň? A proč mi na pohřbu Peter sliboval švédskou trojku, když věděl, že je impotent?! A že kromě jater už si prochlastal i libido. [][] Btw, v USA je každý rok přes 30.000 bouraček se smrťákem. Bude se o každé z nich točit film? Vznikne tedy dalších 30.000 průměrných filmů? Uf. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

"Hm, tak to asi bohužel nebude lobotomizovaná teenagerská vyvražďovačka, můj oblíbený žánr", docvaklo mi už brzy po začátku. Ale co, nepohrdnu ani béčkovým psychothrillerem. Jenže. Když po čase divák zjistí, jak se věci mají, respektive měly, je trochu nakvašený, protože nejenže se jisté dvě postavy v tu ránu jeví ještě většími hovady, než jakými se svým chováním jevily doposud, ale postava třetí se stává úplným ultrahovadem, když kvůli takovým dvěma retardům na sebe... Ale to už bych moc spoileroval. Takže obecně: Killer je nepřekvapivý (až banální), ale v závěru slušně zaperlí. Nejenom perlíkem. A poslední zlomek vteřiny posledního záběru mi dal doufat, že ten otevřený konec není tak úplně otevřený (myslím, že si je vzala). Nejlepší scény filmu: jakási Annie Hamilton v tričku bez podprdy. ()

Reklama

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Slabší home invasion, ktorý držia nad vodou celkom schopní herci a aspoň nejaké pritvrdenie v závere. Problém je ale v tom, že sa celú prvú hodinu vôbec nič nedeje a motivácia tajomného, maskovaného vraha je vopred jasná. Celkovo film nemá čím prekvapiť, takže netuším, čím si zaslúžil kinoprojekciu, keď sa omnoho lepšie horory do kín nedostali. Pozrieť sa to dá, vyložene som netrpel, no je to zbytočnosť. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Inu, prvních 50 minut se tam neděje nic. Doslova nic. Nounejmi jsou na chatě, nic nedělají a nic se neděje. Nuda jako svině. Po 50. minutě to vypadá, že se je konečně kdosi snaží zamordovat. Ale i to je dost o ničem. K nějaké drobné akci dojde až v posledních 10 minutách a z toho 5 jsou titulky :). ⬇️ 5% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Film, že je neoriginálny a plný klišé, tak na to musí prísť aj nehorororý fanúšik a potom čo môže povedať, ten hororový. Totálne zbytočný film bez nápadu, bez aspoň svižného deja či dramatických momentov. Fakt netuším , načo mal niekto potrebu stvoriť takúto predvídateľnú, hlúpu a nezáživnú vecičku, ktorá svojou obyčajnosťou ma po chvíli začala vytáčať. Keby som bol na tom v kine, tak to by bol prvý film, ktorý by som tam nedopozeral a aj celkom nechapem, ako sa to mohlo stať, že tento brak sa tam ocitol. Na odpad to nie je, ale ani na 2*, tak len silná 1*, viac to už komentovať nemienim. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama