Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Intergalaktická policistka Melanie Ballard se svým týmem dostala za úkol přepravit nebezpečného zločince zvaného Desolation Williams do vězení u města Chryse na planetě Mars. Ocitáme se v budoucnosti vzdálené dvě stě let, kdy kolonizace Rudé planety už není jen snem. Jenže posádka na Marsu náhodou vykopala pradávný marťanský obranný systém a ten přiláká válečné duchy původních obyvatel planety, kteří ovládnou většinu lidí. A když Melanie a její tým přistanou, pochopí, že všichni, včetně vězně, musí spojit své síly, aby přežili útok pomstychtivých duchů, toužících po jediném - zničit na Marsu vše, co pochází ze Země. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (296)

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Vysledku jsem se obaval, ale urcite to neni az tak spatne, temne sily Marsu maji vzdycky svou atmosferu. Ghosts Of Mars je to, co mel puvodne byt Doom, nez z nej nejaky chytracek udelal klon Resident Evilu. Nemeni to nic na tom, ze clovek, ktery obsadil do jedne z hlavnich roli obtloustlou hiphop opicku Ice Cube musel byt seriozne mentalne labilni. Pekna blondyna, naslapla moderni hudba, uz to samozrejme neni stary dobry Carpenter, ale v porovnani s aktualni produkci je to stale na urovni. "Maybe I'd sleep with you if you're the last man on earth. But we're not on earth." 5/10 ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Carpenter sice už není v nejlepší formě, ale do odpadů by se tenhle jeho kousek posílat neměl. Zas tak špatný to rozhodně není. Prostě průměrné béčko, které by nemělo nikoho urazit (pokud ten někdo nebude očekávat druhou Věc). Děj pěkně rychle odsýpá, herecké výkony jsou dostačující, masky v pohodě... ale trvalý zážitek ve vás Ghosts of Mars nezanechají. To se radši koukněte znovu na tu Věc. ()

Reklama

Othello 

všechny recenze uživatele

Příšerný herci, z prdele scénář, katastrofální kulisy, zdrbaná akce, neuvěřitelně připitomnělá práce se střihem, je tam všechno, co čekám od Carpenterova akčního filmu. A od režiséra, který se proslavil mimo jiné akčnímu filmy i přesto, že nikdy neuměl natočit akci. Svým způsobem jsou Duchové Marsu taková tresť z jeho útěkové série (taky to původně měl být třetí díl příhod Snake Plisskina, který byl přepsán po debaklu Escape From LA) i Assaultu on 13th Precinct vytažená do extrému. Tedy Béčko jak řemen, termín, kterým se dneska hrdě zaklíná každej druhej, ale tehdy jste byli koukám hrozně důležitý a pohoršený. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Mars 2176. CITÁT - Nechává za sebou jen ticho a smrt............ Strašně mě lákalo obsazení herců. Hlavně hereček a Jasona Stathama. Samozřejmě že John Carpenter by měl být také zárukou dobrého příběhu. CITÁT - Mlátička Williams........ Tak ještě jednou - dobrý scénář, perfektní obsazení. Horší už je ten podivný systém flashbacků, monotónní hudba a "sterilní" prostředí, kde se odehrává děj příběhu. CITÁT - Něco tady žilo a my to probudili................ Hudba sice časem přitvrdí, ale mohla býti taková již od začátku ikdyž hudba začíná být tvrdá v době, kdy se začíná rozvíjet marsovský masakr. Je tu i více lidí a "duchů" než zpočátku. Nejdříve poloprázdno a najednou je tu víc postav, než by bylo zdrávo. CITÁT - .....neslyšel jsem duchy mluvit Anglicky........... Film má povedený konec. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Dlho som krúžil okolo tejto Carpenterovky, ale furt som sa k nej nevedel dostať. Jedného nudného unaveného večera, keď som dostal chuť na nenáročnú oddychovku som si spomenul na tento zázrak. Ak by to bolo natočené v 80tych, malo to by síce rovnakú kvalitu, ale aspoň lepšie hodnotenie. Keď vidím rok výroby a tie efekty je to tragédia. Rovnako ako casting na čele s Ladovou Kockou. A o tom, že nikto nevie držať zbraň v ruku sa ani nebudem baviť. Ale ma to aj svetle chvíľky. Je tu uličník Statham, fajn príbeh (ktorý trosku pripomína Carpenterovu Vec), zaujímavý zaporáci, vraždy, masky a niekedy aj kulisy vyzerajú celkom v pohode. Videl som aj horšie filmy, no od Carpentera aj oveľa lepšie. Lepší režisér by s toho spravil výborný adrenalínový sci-fi akčný horor (Cameron - Aliens). Carpenter s toho spravil rockový koncert v akčných scénach a atmosféru spláchol do záchoda. 50% - 2* ()

Galerie (13)

Zajímavosti (17)

  • V Novém Mexiku se natáčelo v sádrovcových dolech. (Chatterer)
  • Herečka Natasha Henstridge nahradila v obsadení kolegyňu Courtney Love tesne pred začiatkom natáčania. Courtney totiž utrpela úraz, keď jej ex-manželka jej vtedajšieho priateľa prešla autom cez nohu. (beso74)

Související novinky

John Carpenter chystá návrat

John Carpenter chystá návrat

03.08.2008

Hororová legenda John Carpenter, tvůrce filmů jako Halloween, Věc nebo Velké nesnáze v Malé Číně, poslední dobou pracuje především pro televizi (jeho příspěvky do série Mistři hororu patřily k těm… (více)

Návrat Johna Carpentera

Návrat Johna Carpentera

22.01.2008

Seriál Masters of Horror vytáhl z hrobů několik žánrových mistrů a ukázal jim, že fanoušci na ně nejenže nezapomněli, ale pořád stojí i o jejich novou tvorbu. Minulý týden jsme psali, že na vlně… (více)

Reklama

Reklama