Reklama

Reklama

Super Mario Bros.

  • Česko Superbratři (více)
Trailer 2

V Brooklynu začnou záhadně mizet mladé dívky. Jednoho dne je unesena i krásná archeoložka Daisy (Samantha Mathis), do které je zamilovaný instalatér Luigi Mario (John Leguizamo), kterému nezbývá nic jiného, než se se svým parťákem Mariem (Bob Hoskins) vydat do dinosauřího světa ukrytého v podzemí Brooklynu, kde vládne krutý vládce Koopa (Dennis Hopper). Snímek Super Mario Bros. vznikl na motivy světoznámé videohry od společnosti NINTENDO. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (126)

M.Macho 

všechny recenze uživatele

Ultimátní! Jak jinak uchopit toto velkolepé, vylepené dílko!!! Všechno - do kostýmů přes výpravu je žalostně trudné, včetně toho, že se autoři filmu legračního instalatéra snažili přetransformovat do filmu. Říkám si, že chybí ještě UGH! Nejbizarnější je jméno Rolanda Joffé, který s tímto průserem měl cosi společného. Nefunkční, zato do syta WTF záležitost pro "fajnšmekry". Kdo je úchyl - tomu se to možná bude i líbit aneb See you later aligotar!!! ()

stepankoby1 odpad!

všechny recenze uživatele

Měl jsem chuť dát jednu hvězdu za Fionu Shaw, Samanthu Mathis (plus zpočátku i její roztomilé ztvárnění princezny Daisy) a chudáka Dennise Hoppera. Tahle megapíčovina evidentně vyrobená na houbičkách si ji ale ani trochu nezaslouží. Učebnicový příklad nesplnění zadání obohacený o znepokojivé tvůrčí volby a patlalské zpracování čehokoliv s potenciálem. Nic jiného než odpad nepřichází v úvahu. Alespoň jsem zpětně docenil Detektiva Pikachu. ()

Reklama

JFL 

všechny recenze uživatele

Adaptace rozverné videohry do camp divočiny nese v duchu předlohy jednoznačné poselství: z videoher vám změkne mozek. Rozhodně není náhodou, že se ve filmu objevuje motiv evoluční degenerace. Na druhou stranu je chvályhodné, že se tvůrci drželi ve filmu přímo konstatovaného principu "everything is possible" a dali tak vzniknout jednomu z nejbizarnějších světů, jaké se na filmovém plátně kdy objevily. ()

J.Mayen 

všechny recenze uživatele

Normalne bych dal samozrejme odpad, protoze tahle silena splacanina bez spetky soudnosti si nic jineho nezaslouzi,ale z nostalgie a vzpominek na tu dobu budu preci jen mirnejsi a dam jednu hvezdu. Po 30 ti letech, kdy film bezel v TV a ja mel mozno ho videt, jsem celou dobu jen nevericne kroutil hlavou. Jak mohlo proboha neco takoveho spatrit svetlo sveta? Navic opravdu nesymptaickej Kolumbijec tu dostal roli Lugiho (patrne italskeho instalatera), ten jeho hispano ksicht je do oci bijici. Predstavte si, ze by jste hrali Super Maria na Nintendu a ovladali by jste skakajiciho Kolumbijce. ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Explodující mauzoleum. Zpočátku jsem si u tohoto filmu řekl, že nebude tak špatný, jak podle hodnocení může vypadat. Já se ale mílil. U tohoto filmu jsem v polovině usnul, a pak mě ke konci vzbudila má ségra, která se se mnou na to dívala. Omlouvám se, ale tohle podle mě není dobrý film. Nudil se, a špinil jméno kultovní videohry. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (42)

  • Vo svojej autobiografii z roku 2007 John Leguizamo (Luigi) hovorí, že on a Bob Hoskins (Mario) neznášali prácu na filme. Obaja zrejme vedeli, že dopadne zle a ako jeden z hlavných dôvodov bol, že vedúci projektu chceli viac film pre dospelých, zatiaľ čo v štúdiu chceli film pre deti. (Raccoon.city)
  • Bob Hoskins nevěděl, že hraje ve filmu založeném na videohře, dokud svému synovi neprozradil, jaký film právě natáčí. (HellFire)
  • Na stavbu Dinohattanu bolo treba jeden a pol štvorcových kilometrov preglejky, 150 ton ocele a 62 míľ reziva. (Raccoon.city)

Související novinky

Cruise a Stiller opět spojí síly

Cruise a Stiller opět spojí síly

17.02.2009

Čím by byla Tropická bouře bez Toma Cruise? Něčím asi ano, ale určitě by ztratila svůj bezkonkurenčně nejzábavnější prvek. A Tom bude mít opět příležitost dokázat, že je za jistých okolností lepší… (více)

Reklama

Reklama