Reklama

Reklama

Moje sestra vlkodlak 2

  • Kanada Ginger Snaps 2: Unleashed (více)
Trailer

Obsahy(1)

Brigitte se nakazila lykantropií od své sestry Ginger, o niž se dříve starala. Tato nemoc ji sžírá zevnitř nejen tělesně, ale především duševně. Jejímu zdraví také neprospěje, že ji zavřeli do léčebny drogově závislých kvůli detoxikaci, protože lék, jenž jí jediný pomáhá oddálit hrůznou přeměnu ve vraždící monstrum považují za drogu. A k tomu ji pronásleduje i jiná krvežíznivá bestie za ne zrovna neobvyklým účelem... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (79)

HAL 

všechny recenze uživatele

Od série Moje sestra vlkodlak jsem čekal dementní videobéčka, k mému překvapení však jde o jedny z nejpovedenějších vlkodlačích filmů jaké jsou vůbec k vidění. A druhý díl je ještě o notný kus lepší než první, protože ono mizerně namaskované monstrum je zde spíše tušené než viděné... a tudíž divákův jemnocit vkusu tolik netrpí. Obzvlášť když se většinou filmu rozvíjí spíše psychologické téma jak postavy sympatické hlavní hrdinky čelící nezastavitelné mutaci, tak její nové (a neméně sympatické) kamarádky z psychiatrické léčebny. 8/10 ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tento krát Ginger je tu v podobe len nejakého preludu ci halucinácie, ale táto forma ma vždy bavila a baviť bude. Tento diel z trilógie mám najradšej, lebo nielenže sa časť filmu odohráva v ponurých miestnostiach psychiatrie, ale Brigitte tu musí bojovať nielen zo svojimi temnými démonmi, ale aj s krvilačnou beštiou, či pretvárkou a tá ako sa zdá je jej nočnou morou. Je to temne, niekedy aj mrazivé a hlavný psík je celkom obstojne spracovaný a hlavne kvoli unikátnemu výkonu  Emily Perkins prihodím 4*, tá to tam váľala. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Solidní pokračování s ještě lepší Emily Perkinsovou, která zde hraje prim největší. Ubylo zbytečných citových projevů o sesterské lásce a přibylo napětí. Líbila se mi vytvořená atmosféra uvnitř ústavu, kde se konají velmi zajímavé terapie. Škoda jen, že ten konec zase tvůrci tak trochu zmrvili. 7/10 ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Trochu jiný sequel, než by většina diváků čekala. Dvojka Ginger Snaps totiž nepřináší víc akce a krve, nýbrž se opět zaměřuje především na temný příběh a rozvíjení lykantropických příznaků, které trápí tentokrát sestru Brigitte. Zabrušování tesáků, zastřihávání chlupatých a špičatých uší nebo jenom kruté prokletí, s nímž se hrdinka nechce smířit. Postavy jsou napsány výborně, zvláštní péče se dostala na malou Ghost se zálibou v komiksech. Maska vlkodlaka je zase o něco propracovanější, i když není moc vidět. A vůbec, celá atmosféra snímku je hodně temná a smutná, za což může hlavně ta věčná zima a prostředí uvnitř léčebny pro feťáky. Příjemný horror, pro fanoušky jedničky určitě žádná ztráta času. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Keby boli naše činy bez následkov, bol by tu pekný bordel.“ Ako jednotka, i dvojka nakoniec skončila medzi psychologicky serióznou záležitosťou (lykantropia ako drogová závislosť? Prečo nie, dobrý nápad...), bizarnou komédiou (wtf - masová masturbácia) a lacným, krvavým, hororovým béčkom (podpriemerné lakačky, nudné akčné finále s vraždami a nízkorozpočtovými maskami). Potešiteľné je, že v niektorých pasážach sa vráti Ginger a poteší svojrázna Ghost (a koniec, s ňou súvisiaci). Najviac ma bavila trojka. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (11)

  • Film se natáčel 40 dní od 3. února do 14. března roku 2003. Natáčelo se v prostředí opuštěné léčebny v Edmontu v Albertě (Kanada). Budova byla postavená v roce 1967 a nebyla využívána po mnoho let. (Stocki)

Reklama

Reklama