Reklama

Reklama

Osmnáctiletá Anna je dcerou amerického prezidenta Jamese Fostera a všechna privilegia by vyměnila za trochu soukromí, za jediný večer bez ochranky za zády. Když zásah tajných agentů překazí její první rande, dojde jí trpělivost a vynutí si na otci určitou míru svobody. Prezident jí slíbí, že na koncert, na který se chystá během návštěvy Prahy, s ní pošle jen dva nenápadné agenty. Během akce však dívka zjistí, že je sál agentů plný, unikne a venku narazí na sympatického Bena Caldera, kterého přesvědčí, aby ji odvezl na své motorce. Stráví s ním příjemný večer, aniž tuší, že i on patří k ochrance. Ben samozřejmě informuje Bílý dům a prezident mu nařídí, aby s jeho dcerou zůstal a neříkal jí, kdo je. Jeho úkolem bude dopřát jí iluzi svobody. Dívka se po Benově boku pustí do nejztřeštěnějšího dobrodružství svého života. Druhý den sice zavolá otci, smířená s návratem, naštve ji však jeho rozzlobený tón a z trucu se rozhodne ve svém dobrodružství pokračovat. Vypraví se do Berlína na velký festival. Nasedne však do špatného vlaku a v doprovodu Bena a svérázného Scottyho McGruffa, který se k nim cestou přidá, dorazí do Benátek. Situace se zkomplikuje, když je Scotty okrade o všechny peníze. Díky Benovi a laskavému gondoliérovi Eugeniovi mohou strávit noc v domě jeho matky. Zamilovaná Anna se pokusí Bena svést, ten ji však odmítne a naštvaná dívka uteče. Mladík spěchá za ní a rozhodně nejen proto, aby splnil své povinnosti. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (149)

ratje 

všechny recenze uživatele

Pokud jste mimo republiku a se styska vam po domove, tak neni nic lepsiho, nez si pustit film, ktery se natacel v Cesku, a aspon si pripomenout, jak je u nas v CR (a jinde v Evrope) krasne... A mimochodem, konecne jedna hlavni hrdinka krev a mliko (Mandy Moore), a ne ty vyzable herecky-modelky, ktere vazi 45 kg i s posteli. ()

Muso 

všechny recenze uživatele

Taký ten klasický film na nedelné poobedie po sobotnej opici pri ktorom môžete aj zaspať. Aj keď tentokrát som nebol ani po opici, ani som nezaspal:) Každopádne som sa dozvedel, že: 1.v centre Prahy si môžete vyliesť úplne vpohode na hociakú strechu, vyložiť si tam nohy a spraviť kľudne aj piknik..2.z Prahy do Benátok ide priamy vlakový spoj a nechodia v ňom žiadny sprievodcovia..3.ochranka, resp. sledovací pár, ktorý má za úlohu sledovať prezidentovu dcéru musí byť zmiešaný (čiže muž a žena). Minimálne sa tým získa vo filme ďalšia romantická zápletka..4.ochranka prezidenta USA má v mobile okamžitú lokalizáciu, čiže hneď vedia odkiaľ im voláte, aj keby ste volali z búdky vedľa obecného úradu v Humpolci..no a za 5.ak chceme chytiť vychytralú dcérenku prezidenta, necháme ju flákať sa po celej Európe a počkáme si, kým príde do Berlína na Love Parade..tam je to najjednoduchšie..! Ale predsa len, tá jedna hviezda, za Mandy Moore. Dobre sa na ňu kuká, a navyše jej tá rola docela sekla. 30% ()

Reklama

dANo 

všechny recenze uživatele

Nebol som schopný tento romantický brak sledovať v celku, keďže ma viacero započutých dialógov a videných scén postupne tak dorážalo, že som to nakoniec odignoroval a prestal som to pozerať... Myslím, že väčšina komentárov už dokonale vystihla a poukázala na to, kde má tento slabučký film svoje chyby. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

No tak tento film mě opravdu minul širokým obloukem. Kvalitní obsazení. M. Harmon byla ta postava, co mě u toho donutila zůstat. Slečna M. Moore mě absolutně nezaujala a M. Goode mi přišel tak nějak nemastný a neslaný. A celý film? Mně se zdá, že po 20ti minutách bude jasné, jak to všechno dopadne a už se jen čekalo, jak se k tomu dospěje. Přišlo jednání hlavního páru tak trochu nelogické, chaotické a tak nějak nepřirozené... Škoda, ale vydržel jsem koukat. Jinak pro blbečky typu tomeek a Milan25: Než budete zase na něco nadávat, radši pořádně poslouchejte, o čem se ve filmu přesně mluví, jo? Jinak je to fakt na utopení v Dunaji.... ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Tak neviem, či bol horší scenár, herci alebo námet. Už len fakt, že ide o romantickú "komédiu" o dcére amerického prezidenta je dosť odstrašujúci a za normálnych okolností by mi stačil na to, aby som sa tomuto "skvostu" vyhla, ale prítomnosť mojej sesternice spôsobila, že ma spolu s mojou sestrou prehlasovali a ja som bola nútená sa na to pozerať (aj keď sa mi celkom darilo opúšťať miestnosť v kritických okamihoch za účelom "umývania riadu" a pod.) Musím povedať, že film naozaj splnil všetky moje očakávania a preto získava zaslúženú hviezdičku. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (10)

  • Scéna, když se Anna (Mandy Moore) a Ben (Matthew Goode) dostanou do Německa a jsou na mostě, kde se provozuje bungee jumping, byla natočena v Česku, na Zvíkovském mostě, kde se doopravdy běžně provozuje bungee jumping. Také si můžete všimnout vysokých hor v pozadí - ty jsou počítačově dosazené. (MissSimm)
  • Přímý vlakový spoj mezi pražským Hlavním nádražím a italskými Benátkami tak, jak jej můžeme ve filmu vidět, neexistuje. Naopak z Berlína se do Prahy přímým spojem dostat můžete. (KillHurt)
  • Poslední scéna obsahuje zkoušku Pucciniho opery "Nessun Dorma", ta zde však není odehrána celá, protože její závěr byl použit na konci koncertu The Roots. (HappySmile)

Reklama

Reklama