Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zloděj diamantů Max je legenda ve svém oboru. Jeho milenka Lola je přesvědčená, že už mají dost a je čas začít si užívat zaslouženého odpočinku. Max se tedy rozloučí se světem zločinu dokonalou loupeží druhého ze tří tzv. Napoleonových diamantů, při níž, jako již několikrát předtím, zesměšní agenta FBI Stanleyho Lloyda, který se ho už sedm let marně snaží dopadnout. Pak slíbí Lole, že už nebude krást, a odjede s ní na ostrov Paradise. Zatímco energická žena má plno zájmů, Max se začne nudit. Jednoho dne se na ostrově objeví Stan Lloyd, který nevěří, že by Max odešel do důchodu. Řekne mu, že v nedalekém přístavu se bude konat výstava, na níž bude vystaven i třetí Napoleonův diamant. První dva už Max ukradl a Stan věří, že chce i třetí. Přestože tu nemá žádné pravomoci, je odhodlán ho dopadnout… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (197)

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Spoiler! Jak na dálku ovladá agentovo auto Brosman jsem se opravdu bavil. Jedním slovem oddechovka až do doby než se na scéně objeví Salma! Potom jdou nahoru nejen komentáře a hvězdičky, bože to je kus! Nejsem profík a naznačil jsem, že neumím psát komentáře. Viděl bych to, že chlapi daj minimálně 3x. Je to příjemný nenáročný odpočinkový snímek, ale ta Loly (Salma) má ohromné herecké nadání, co chlapi? Je tak přirozená.. ()

Hopper 

všechny recenze uživatele

Salma Hayek je KUS !!! A Pierce Brosnan tiež má čosi do seba. No a taktiež Bahamy tiež nie sú najhorším miestom, kde tráviť svoj čas... Vizuálne je to skrátka mňamka, ale inak sa nie je veľmi na čo dívať. Dej je neskutočne prekombinovaný, akcia nemastná-neslaná a celkovo sa skôr plíži ku koncu bez výraznejšieho momentu, ktorý by utkvel v pamäti. Takže ostáva len to, čo som spomenul na úvod. Otázka je, do akej miery a komu to stačí... ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

úvodní loupež diamantu je propracovaná jako z dílny jamese bonda. v této rovině to opravdu P.B. sluší! poté následuje nudný život zlodějů v ráji. bohužel. vše zachraňuje W.H., jenž kromě toho, že má alergii na škeble je docela vtipnej. naštěstí existuje jisté pokušení a jedinej způsob jak se ho zbavit, je poddat se mu. a tak po trošce akce, vše spěje ke koupi prvního diamantu a k romantickému západu na nový verandě. já si však příště dám raději remoru. s deštníčkem! ()

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Jakoby se scénárista a režisér pokusili převést ty nejkýčovitější a nejschématičtější charaktery z brakové dobrodružné literatury s lupičskou tematikou. Zloděj gentleman, přismahlá kráska s touhou po konci nebezpečně vzrušujícího řemesla a policista (agent) idiot, který je našemu páru jen pro smích, aby se v samém závěru ukázal v lepším světle. Silnému hereckému obsazení se nelze divit, kdo by také odmítl několik týdnů povalování se po písečných plážích v tropech. Scénář je ještě schématičtější a tupější než samotné postavy a vizuální stránka celého díla podtrhuje dojem videa cestovní agentury, která se pokusila své propagační obrázky přibarvit něčím specifickým, nešokujícím a příjemným. Nemám nic proti dovoleným, ale řekl bych, že je lepší si na nějakou zajet, než se nechat za peníze obelhávat televizní inscenací, za kterou se nějaký vypočítavý drzoun rozhodl vybírat vstupné. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Boduju skoro plným počtem. Nakonec proč ne, že jo? Perfektně jsem se u toho bavil. Dokonalý lupič s luxusní kočkou tráví finanční důchod v Karibiku a do cesty se jim připlete otravný agent FBI. Vše skvěle a humorně odsýpá a komické zápletky na sebe nedají dlouho čekat. Nemá smysl od toho čekat něco víc, než prázdninový film s takřka hvězdným obsazením a tak se jen unášet příjemnou karibskou atmosférou a hereckým koncertem zúčastněných hráčů. Pravdou zůstává, že Harrelson mohl ze sebe vymačkat trochu víc, ale protože to nebylo o něm, tak se asi šetřil. Tedy závěrem: "Jo, v Karibiku je krásně, to si zapamatujme." ()

Galerie (51)

Zajímavosti (13)

  • Ve scéně basketbalového zápasu můžeme v publiku uvidět slavného herce Edwarda Nortona. (POMO)
  • Během filmování některých plážových scén byla venku taková zima, že šla hercům pára z pusy. (POMO)

Reklama

Reklama